Închide meniul

Parma – AC Milan 1-3. Dennis Man s-a distrat cu Ibrahimovic. Manchester City – Leeds 1-2. "Cetăţenii" s-au făcut de ruşine cu Leeds. Liverpool – Aston Villa 2-1. Victorie dramatică a "cormoranilor"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 15:06

Parma – AC Milan 1-3. Dennis Man s-a distrat cu Ibrahimovic. Manchester City – Leeds 1-2. "Cetăţenii" s-au făcut de ruşine cu Leeds. Liverpool – Aston Villa 2-1. Victorie dramatică a "cormoranilor"

profimediaimages

Meciuri tari în Europa

UPDATE: Stuttgart – Dortmund 2-3. Galben-negrii au câştigat la limită şi speră în continuare să obţină biletele pentru următoare ediţie a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Stuttgart – Dortmund 2-3. Tânărul Ansgar Knauff (19 ani) a readus trupa lui Edin Terzic în avantaj, după ce gazdele egalaseră prin Didavi.

UPDATE: Parma – AC Milan 1-3. Leao a închis tabela în ultimele minute. În urma acestui rezultat, echipa lui Man şi Mihăilă rămâne pe locul 19, cu 20 de puncte, la 4 distanţă de ultimul care asigură salvarea de la retrogradare. Dennis Man a reuşit o fază superbă în timpul meciului şi i-a trecut mingea printre picioare lui Zlatan Ibrahimovic.

Reclamă

UPDATE: Stuttgart – Dortmund 1-2. Căpitanul Reus îi aduce pe oaspeţi în avantaj.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Stuttgart – Dortmund 1-1. Magia tinerilor! Jude Bellingham (17 ani) a egalat pentru Dortmund din pasa lui Giovanni Reyna (18 ani).

UPDATE: Parma – AC Milan 1-2. Riccardo Gagliolo a deschis scorul din pasa lui Pelle, la scurt timp după eliminarea lui Zlatan Ibrahimovic

UPDATE: Stuttgart – Dortmund 1-0. Gazdele au deschis scorul prin Sasa Kalajdzic

UPDATE: Parma – AC Milan 0-2. Kessie a majorat avantajul milanezilor.

UPDATE: Parma – AC Milan 0-1. Rebic a deschis scorul pentru oaspeţi, din pasa lui Zlatan Ibrahimovic.

Reclamă

UPDATE: Liverpool – Aston Villa 2-1. "Cormoranii" au câştigat la limită duelul. Salah şi Alexander-Arnold au marcat pentru gazde, în timp ce Watkins a punctat pentru oaspeţi.

UPDATE: Liverpool – Aston Villa 2-1. Trent Alexander-Arnold a marcat un gol superb pentru campioana Angliei.

UPDATE: Dennis Man va juca din primul minut în meciul Parma – AC Milan. Zlatan Ibrahimovic, vârf de lance la oaspeţi!

UPDATE: Liverpool – Aston Villa 1-1. Salah a egalat pentru "cormorani".

UPDATE: Bayern – Union Berlin 1-1. Campioana Germaniei a călcat strâmb pe teren propriu.

UPDATE: Bayern – Union Berlin 1-1. Campioana Europei, egalată după o serie de gafe în apărare. Ingvartsen a marcat, în minutul 86!

UPDATE: Bayern – Union Berlin 1-0. Puştiul Jamal Musiala a marcat al patrulea gol din acest sezon!

UPDATE: Liverpool – Aston Villa 0-1. Watkins a deschis scorul pe Anfield!

UPDATE: A început Liverpool – Aston Villa.

UPDATE: Au început cele mai tari meciuri din Bundesliga. Campioana Bayern joacă acum.

UPDATE: Manchester City – Leeds United 1-2. Formaţia lui Pep Guardiola a fost învinsă în superioritate numerică,1-2. Stuart Dallas a marcat golurile oaspeţilor, în timp ce Ferran Torres a punctat pentru "cetăţeni".

UPDATE: Manchester City – Leeds United 1-2! GOOOL Stuart Dallas! Fundaşul a reuşit "dubla" în minutul 90+1.

UPDATE: Manchester City – Leeds United 1-1! GOOOL Manchester City. Ferran Torres a restabilit egalitatea pentru formaţia lui Pep Guardiola.

UPDATE: Manchester City – Leeds United 0-1! GOOOL Stuart Dallas! Apărătorul oaspeților l-a învins pe Ederson cu un șut plasat, la firul ierbii. 

UPDATE: A început Manchester City – Leeds United!

Parma – AC Milan | Dennis Man, anunțat titular

Dacă Valentin Mihăilă n-a fost inclus în lotul Parmei pentru acest meci, Roberto D'Aversa a anunțat că Dennis Man va fi titular. Fostul star de la FCSB înscris recent primul gol în tricoul "cruciaților".

"În ceea ce privește atacul, suntem bine din punct de vedere numeric. Îi avem la dispoziție pe Gervinho, Man, Pelle, Traore, de la Primavera, dar și pe Cornelius. Corneliu este disponibil, dar nu pentru 90 de minute, așa că vom discuta cu medicul", a spus Roberto D'Aversa, înaintea meciului cu AC Milan.

Parma nu-și mai permite să piardă puncte. Echipa lui Man și Mihăilă este abia pe locul 19, la patru puncte distanță de ultimul loc care asigură salvarea, ocupat de Torino.

Liverpool – Aston Villa | Echipa lui Klopp vrea revanșa

Aston Villa – Liverpool 7-2 a fost meciul care a șocat o planetă întreagă. Echipa lui Klopp, din postura de campionă en-titre, a fost umilită pe terenul unei formații care abia s-a salvat de la retrogradare în stagiunea precedentă.

De atunci, Liverpool a mai pățit și alte necazuri. Talismanul Van Djik s-a "rupt", iar restul fundașilor au căzut rând pe rând. "Cormoranii" au ieșit demult din lupta pentru titlu și sunt pe cale să părăsească și UEFA Champions League, după 1-3 cu Real Madrid în prima manșă din "sferturi".

Bayern Munchen – Union Berlin / Stuttgart – Borussia Dortmund

Bayern Munchen este aproape campioană în Bundesliga, înaintea meciului cu Union Berlin. Bavarezii au șapte puncte peste ocupanta locului secund, RB Leipzig. Trupa lui Hansi Flick vrea o repeție reușită înaintea returului cu PSG din Champions League. 

De cealaltă parte, Borussia Dortmund are un sezon de uitat. "Galbenii" sunt la șapte puncte de locurile de UEFA Champions League, iar Erling Haaland amenință cu plecarea. Dortmund joacă în următoarea etapă cu revelația Stuttgart. 

Manchester City – Leeds United | Guardiola vs. Bielsa

Din perspectiva numelor de pe banca tehnică, Manchester City – Leeds este meciul etapei în Premier League. Guardiola și Bielsa sunt doi antrenori înnebuniți după jocul ofensiv. Duelul de sâmbătă se anunță un adevărat spectacol!

City a "măturat" cu Premier League în acest sezon. "Cetățenii" au 14 puncte peste locul secund, cu 7 etape rămase de disputat. Echipa lui Guardiola e și în sferturile Champions League, acolo unde a învins-o pe Dortmund cu 2-1 în prima manșă.

De cealaltă parte, Leeds, din postura de nou promovată, a făcut un sezon excelent. Dacă Fulham și WBA, celelalte două nou-promovate, sunt în zona roșie a clasamentului, echipa lui Bielsa este tocmai pe locul 11. Leeds a făcut câteva meciuri incredibile și nu este exclus să lupte sezonul viitor pentru cupele europene. 

Meciurile zilei în Europa

Manchester City – Leeds 1-2

Bayern – Union Berlin 1-1

Liverpool – Aston Villa 2-1

Parma – AC Milan 1-3

Stuttgart – Dortmund 2-3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și