Închide meniul

Paul Gascoigne a luat o decizie radicală, după ce s-a luptat cu dependenţa de alcool: "Vreau să mă bucur cât pot de mult de viață"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 17:03

Paul Gascoigne a luat o decizie radicală, după ce s-a luptat cu dependenţa de alcool: "Vreau să mă bucur cât pot de mult de viață"

Backgrid UK / TEBL, JOCR via Hepta

Paul Gascoigne

Paul Gaiscoigne, fostul mare internaţional englez, a anunţat că şi-a închis toate conturile de pe reţelele de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am ajuns dependent și mă uitam non-stop pe rețelele de socializare. Eu vreau să mă bucur cât pot de mult de viață și să scot cât mai mult din ce mi-a mai rămas”, i-a spus Paul Gascoigne lui James English, de la podcastul Anything Goes.

Paul Gascoigne s-a lupta cu dependenţa de alcool

Paul Gascoigne s-a luptat ani la rând cu dependenţa de alcool şi recunoaşte că se simte bine şi atunci când nu consumă băuturi alcoolice. 

"Știu că sunt mai fericit atunci când nu beau. Uneori pot fi un bețiv trist. Anul trecut, nu doar eu, toată țara se chinuia cu probleme legate de muncă, dar acum am din nou de lucru. Eu doar trebuie să rămân pe drumul cel bun”, a mai spus Gascoigne. 

Paul Gascoigne a jucat, în carieră, pentru Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough, Everton şi Burnley. A marcat 10 goluri în 57 de apariţii în tricoul selecţionatei Angliei.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și