Închide meniul

Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța

Alex Ioniță Publicat: 5 mai 2024, 20:48

Reclamă
Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța

Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal!

Paul Pogba, în timpul unui meci/ Profimedia

Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal, relatează L’Equipe, care precizează că francezul participă la filmările pentru pelicula „4 zéros” a lui Fabien Onteniente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pogba a fost văzut pe stadionul Parc de Rueil-Malmaison alături de actorii Gérard Lanvin şi Didier Bourdon. El joacă în film rolul unui educator care se ocupă de tineri fotbalişti.

Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal!

Filmul spune povestea unui tânăr, Kidane, care visează să devină un star al echipei PSG. Scenele din film au fost filmate pe Parc des Princes în timpul meciului din Ligue 1 dintre PSG şi Rennes, din 25 februarie.

Programat pentru lansare la data de 9 aprilie 2025, acest film este continuarea peliculei „3 Zeros”, lansată în 2002. Din distribuţie fac parte şi alte două persoane din lumea fotbalului, Rolland Courbis şi Guy Roux.

În timp ce cariera sa de actor poate lua avânt, cea de fotbalist pare să se apropie de sfârşit. După ce a fost depistat pozitiv la testosteron în august 2023, Tribunalul antidoping italian a confirmat la 29 februarie decizia de a-l suspenda pe Paul Pogba din fotbal timp de patru ani pentru încălcarea normelor antidoping. Jucătorul a făcut apel.

Reclamă

Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”

Paul Pogba a oferit prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani pentru dopaj. Mjlocaşul francez de 30 de ani şi-a aflat pedeapsa.

Mijlocaşul echipei Juventus, Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj, a anunţat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, relatează Reuters.

ky Sport Italia şi La Repubblica anunţaseră că solicitarea procurorului sportiv de a i se aplica fotbalistului o suspendare de patru ani a fost acceptată, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus nu a comentat, dar o sursă a confirmat că gruparea a fost notificată în legătură cu această decizie şi va evalua următorii paşi. Pogba, în vârstă de 30 de ani, care a negat orice abatere, are contract la Juve până în iunie 2026.

„Am fost informat astăzi despre decizia luată de Tribunale Nazionale Antidoping și cred că este incorectă. Sunt întristat, șocat și cu inima frântă pentru că tot ce am construit de-a lungul carierei mele de fotbalist profesionist mi-a fost luat.

Când voi putea vorbi, voi prezenta întreaga poveste, dar să fie clar că niciodată nu am luat conștient vreo substanță aflată pe lista celor interzise de regulamentele anti-doping.

Ca atlet profesionist, nu aș face niciodată nimic necurat pentru a-mi îmbunătăți performanțele. Nu am trișat niciodată.

Ca urmare a deciziei anunțate astăzi, am hotărât să fac apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a anunţat Paul Pogba, prin intermediul unui comunicat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și