Închide meniul

Paul Pogba, dezvăluiri-bombă despre disputa pe care a avut-o cu Jose Mourinho: „Eu sunt în vacanță și ei se antrenează ca proștii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2022, 14:34

Paul Pogba, dezvăluiri-bombă despre disputa pe care a avut-o cu Jose Mourinho: Eu sunt în vacanță și ei se antrenează ca proștii!”

Paul Pogba, dezvăluiri despre disputa cu Jose Mourinho

Paul Pogba și Jose Mourinho, în timpul unui meci la Manchester United/ Profimedia

Paul Pogba a oferit dezvăluiri despre momentul în care s-a certat cu Jose Mourinho. Mijlocașul, care în prezent evoluează pentru Juventus, a declarat că disputa cu tehnicianul portughez a fost una extrem de tensionată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba a fost antrenat de Jose Mourinho la Manchester United. Cei doi au avut o relație delicată, totul culminând cu o ceartă de proporții, în care a fost implicat și agentul fotbalistului.

Paul Pogba, dezvăluiri despre cearta pe care a avut-o cu Jose Mourinho

Paul Pogba a declarat că întreaga dispută pe care avut-o cu tehnicianul portughez a fost într-o perioadă când se recupera după o accidentare. Astfel, Jose Mourinho a fost deranjat atunci când l-a văzut pe francez alături de soția sa, crezând că mijlocașul nu depune suficient efort pentru a-și reveni.

„Totul a început când eram accidentat. Am spus că mă duc la Miami pentru refacere. Un paparazzi mi-a făcut poza mie și soției mele, iar Mourinho a văzut-o în presă. Jose a trimis poza către Mino Raiola (n.r. agentul fotbalistului la acel moment). Nu mi-a plăcut asta deloc.

I-a spus lui Mino că eu sunt în vacanță când ei se antrenează ca proștii. I-am spus lui Mourinho că nu cred că e serios. Mă antrenam de trei ori pe zi pentru a mă recupera. I-am spus ‘Cine crezi că sunt?’. A fost ceva nou pentru mine să am un conflict cu un antrenor”, a declarat Paul Pogba, citat de sportbible.com.

Reclamă

În prezent, Jose Mourinho o pregătește pe AS Roma, fiind pe banca italienilor încă de la începutul sezonului precedent. Paul Pogba poate fi rival cu tehnicianul în această stagiune, doarece mijlocașul a revenit la Juventus, la începutul sezonului.

Gazzetta dello Sport: Jose Mourinho, contactat de federaţia portugheză! Soluţie de lux după despărţirea de Fernando Santos

Gazzetta dello Sport a anunţat că Jose Mourinho a fost contactat de federaţia portugheză pentru a deveni noul selecţioner al lusitanilor. Fernando Santos urmează să îşi rezilieze contractul după eliminarea din sferturile Campionatului Mondial.

Federaţia lusitană l-a contactat pe The Special One şi se pare că primele discuţii au fost constructive. Italienii susţin că există şi varianta ca Jose să nu renunţe la Roma şi să antreneze în paralel şi naţionala.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este pentru prima oară când Jose Mourinho este cerut ca selecţioner al Portugaliei. Pe vremea când era antrenorul lui Real Madrid, el a fost contactat atât de portughezi, cât şi de spanioli.

Deocamdată, urmează despărţirea de Fernando Santos, care va veni pe cale amiabilă. Cel care a condus Portugalia spre titlul european din 2016 se află la cârma Portugaliei din 2014.

Totodată, Jose Mourinho se află pe lista și Federației Braziliene. Tite a plecat de pe banca sud-americanilor, după ce Selecao a fost eliminată dramatic de la Campionatul Mondial din Qatar, pierzând în sferturi în fața Croației, la loviturile de departajare.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și