Închide meniul

Gazzetta dello Sport: Jose Mourinho, contactat de federaţia portugheză! Soluţie de lux după despărţirea de Fernando Santos

Dan Roșu Publicat: 13 decembrie 2022, 13:32

Gazzetta dello Sport: Jose Mourinho, contactat de federaţia portugheză! Soluţie de lux după despărţirea de Fernando Santos

Gazzetta dello Sport: Jose Mourinho, contactat de federaţia portugheză!

Jose Mourinho, pe banca Romei / Profimedia Images

  • Jose Mourinho poate deveni noul selecţioner al Portugaliei
  • Fernando Santos se desparte de lusitani, după 8 ani

Gazzetta dello Sport a anunţat că Jose Mourinho a fost contactat de federaţia portugheză pentru a deveni noul selecţioner al lusitanilor. Fernando Santos urmează să îşi rezilieze contractul după eliminarea din sferturile Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia lusitană l-a contactat pe The Special One şi se pare că primele discuţii au fost constructive. Italienii susţin că există şi varianta ca Jose să nu renunţe la Roma şi să antreneze în paralel şi naţionala.

Gazzetta dello Sport: Jose Mourinho, contactat de federaţia portugheză!

Nu este pentru prima oară când Jose Mourinho este cerut ca selecţioner al Portugaliei. Pe vremea când era antrenorul lui Real Madrid, el a fost contactat atât de portughezi, cât şi de spanioli.

Reclamă

Deocamdată, urmează despărţirea de Fernando Santos, care va veni pe cale amiabilă. Cel care a condus Portugalia spre titlul european din 2016 se află la cârma Portugaliei din 2014.

Fernando Santos, fără milă pentru Cristiano Ronaldo: “Nu regret nicio decizie!”

Fernando Santos a oferit prima reacție după ce l-a lăsat rezervă pe Cristiano Ronaldo meciul Maroc – Portugalia 1-0, în urmă căruia lusitanii au fost eliminați de la Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Reclamă

“Nu regret nicio decizie. Echipa s-a descurcat foarte bine în meciul cu Elveţia. Cristiano este un jucător uriaş. A intrat când am decis că este necesar. Nu am astfel de regrete“, a spus Fernando Santos, citat de record.pt

“Pentru noi, pentru mine şi pentru jucători este o foarte mare dezamăgire. Echipa a fost încrezătoare, fericită, dar adevărul este că nu am reuşit ce ne-am propus. Jucătorii au muncit, în prima repriză am avut o oarecare pasivitate în ceea ce priveşte imaginaţia şi creativitatea, pentru a demonta zidul Marocului. Pentru asta ne-am pregătit, cu jucători creativi, pentru a ne crea situaţii de gol.

Am sfârşit însă prin a primi gol în prima repriză, dar am avut şi noi o ocazie sau două. La pauză am vorbit despre asta, a trebuit să urcăm pentru că Marocul s-a apărat bine. Lucrurile s-au îmbunătăţit, dar, mai ales în ultimele 20 de minute am evoluat cu multă anxietate, dorind să aducem rapid mingea în careu, deşi ar fi trebuit să facem mai mult. În acest moment suntem foarte trişti“, a declarat Santos.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial!

Starul lusitan nu și-a putut stăpâni lacrimile și și-a dat frâu liber emoțiilor, la finalul meciului cu Maroc, pierdut cu 1-0. Atacantul de 37 de ani a continuat să plângă în hohote pe tunelul stadionului, în drumul spre vestiare.

Cristiano Ronaldo a fost introdus în repriza secundă a duelului Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, și a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala lusitană.

Ronaldo, doar rezervă cu Maroc, a fost introdus în teren de Fernando Santos în minutul 51. Cu acest prilej a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Niciun alt jucător din istoria fotbalului nu a adunat mai multe apariții pentru țara sa.

Ronaldo împarte primul loc în ierarhia selecțiilor cu un jucător din Kuweit, Bader Al-Mutawa. Pe locul secund este un malaezian, Soh Chin Ann, cu 195 de meciuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Extra • 22 feb., 14:07
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
România - Portugalia LIVE TEXT
Tenis de masă • 16 feb., 15:00
România – Portugalia 0-3 a fost în AntenaPLAY! „Tricolorii” au pierdut prima prima partidă de la Campionatele Mondiale pe echipe