Închide meniul

Paulo Dybala va ajunge la un gigant din Europa după despărţirea de Juventus! Barcelona i-a spus „pas” mijlocaşului: „Xavi îl consideră supraevaluat!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 19:02

Reclamă
Paulo Dybala va ajunge la un gigant din Europa după despărţirea de Juventus! Barcelona i-a spus „pas mijlocaşului: „Xavi îl consideră supraevaluat!

Paulo Dybala a fost transferat în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro

Profimedia

Paulo Dybala (28 ani) are şanse mari să ajungă în La Liga după despărţirea de Juventus. Superstarul argentinian nu îşi va mai prelungi contractul cu „Bătrâna Doamnă”, iar Atletico Madrid e favorită să obţină semnătura acestuia. Barcelona i-a spus „pas” mijlocaşului!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter, Tottenham şi Atletico Madrid sunt echipele care s-au arătat interesate să îl transfere pe sud-americanul care a marcat în ultimul meci al lui Juventus. Şi Real Madrid l-a vrut, în trecut. Rivala Barcelona nu este interesată. „Xavi îl consideră supraevaluat!”, notează corrieredellosport.it.

Paulo Dybala este dorit cu orice preţ de Atletico Madrid

Paulo Dybala a fost transferat în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. În 282 de meciuri jucate în tricoul bianconerilor, superstarul argentinian a reuşit 112 goluri şi 48 de pase decisive. Nu mai e loc de nicio înţelegere între Dybala şi torinezi, astfel că acesta va pleca liber de contract în această vară.

Corriere dello Sport anunţă că Atletico Madrid este echipa la care poate ajunge Dybala, după ce Xavi a transmis conducerii că nu este interesat de serviciile sale. Diego Simeone, antrenorul campioanei Spaniei, este convins că argentinianul îl poate ajuta, motiv pentru care a dat „undă verde” negocierilor.

Paulo Dybala pleacă gratis de la Juventus

Paulo Dybala nu îşi va mai prelungi contractul cu Juventus. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 40 de milioane de euro, va pleca de la „Bătrâna Doamnă” la finalul sezonului. Nu mai e loc de nicio înţelegere.

Reclamă
Reclamă

Potrivit gazzetta.it, tocmai au avut loc ultimele negocieri între cele două părţi. Acestea s-au încheiat brusc, după două ore, şi au picat definitiv. În condiţiile date, starul argentinian va deveni liber de contract pe 30 iunie.

„Este o ruptură între Paulo Dybala şi Juventus. Nu există condiţii să se semneze un nou contract, iar decarul argentinian va pleca de la club la finalul sezonului. Agenţii jucătorului au ajuns în această dimineaţă la Continassa pentru a continua dialogul, dar cele două părţi au rămas distante după două ore în care s-au confruntat.

În luna octombrie a anului trecut se ajunsese la un acord de principiu care prevedea un salariu anual de 8 milioane de euro, la care se adăugau alte 2 milioane de euro sub formă de bonusuri. După ce au analizat starea fizică a jucătorului, care a ratat 15 meciuri în acest sezon din cauza accidentărilor, conducătorii clubului nu l-au mai inclus în noul proiect„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Şi celebrul jurnalist Fabrizio Romano a precizat că Dybala va pleca liber de contract de la Juventus: „Paulo nu este mulţumit cu noile condiţii şi va începe negocierile cu alte cluburi”

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

19:51

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

19:49

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele de start

19:44

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui”! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

19:13

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și