Închide meniul

Pavol Safranko e liber de contract! Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB şi-a reziliat contractul cu Mamelodi Sundowns

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 12:34

Pavol Safranko e liber de contract! Atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB şi-a reziliat contractul cu Mamelodi Sundowns

Pavol Safranko este pe lista celor de la FCSB

Pavol Safranko, în timpul unui meci / Profimedia

Pavol Safranko, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali, e liber de contract. Atacantul de 27 de ani şi-a reziliat contractul cu Mamelodi Sundowns chiar în această dimineaţă. Acum, vârful din Slovacia poate ajunge gratis la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pavol Safranko a mai jucat în Liga 1 la Sepsi, pentru care a bifat 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive.

Pavol Safranko, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali, e liber de contract

”Mamelodi Sundowns confirmă despărțirea de atacantul slovac Pavol Safranko. Vârful de 27 de ani a ajuns la Sundowns în ultimul sezon, de la Sepsi OSK din Liga 1 din România, a bifat 29 de prezențe și a înscris 9 goluri pentru Masandwana.

Pavol, care a fost un profesionist desăvârșit în timpul petrecut la Sundowns, este acum liber să se alăture clubului pe care îl dorește…”, a anunţat Mamelodi Sundowns.

Reclamă

Până acum, FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Pavol Safranko la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunț despre posibilul transfer al lui Pavol Safranko la FCSB. Chiar dacă ieri s-a scris că atacantul slovac se pregătește să-și rezilieze contractul cu actuala echipă, Mamelodi Sundowns, patronul “roș-albaștrilor” a dezvăluit că încă n-a reușit să rezolve mutarea mult dorită.

Becali vrea să mai aducă un atacant în această vară, iar Safranko este ținta numărul 1.

Reclamă 4 / 0/3

”Cu Safranko nu s-a rezolvat. Vom aborda această dublă cu ce jucători avem acum. Sunt soluții. Nu mă bag eu peste antrenor, am spus că-l las să-și facă treaba, mă țin de cuvânt. Vom vedea joi ce fomulă de echipă va fi pe teren”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Din cauza lui a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB

Din cauza lui Zdenek Ondrasek a ratat Gigi Becali transferul lui Pavol Safranko la FCSB. Potrivit playsport.ro, fostul atacant al roș-albaștrilor l-a consultat recent pe jucătorul dorit de latifundiarul din Pipera. Discursul pe care l-a avut Ondrasek cu siguranță nu va fi deloc pe placul finanțatorului vicecampioanei.

“S-a consultat recent și cu Ondrasek, cu care se cunoaște foarte bine, iar băiatul i-a povestit ce a trăit la clubul lui Becali.

L-a sfătuit să se gândească de zece ori înainte de a lua o decizie legată de FCSB, unde e o junglă”, a spus un apropiat al lui Pavol Safranko, potrivit playsport.ro.

Zdenek Ondrasek nu are amintiri plăcute de la FCSB. Atacantul ceh a petrecut numai două luni la formația roș-albastră, în iulie și august 2021.

Recomandări
  • Pavol Safranko, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali, e liber de contract
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și