Închide meniul

Pe cine a sunat Florin Tănase înainte să plece de la FCSB la Al Jazira! Fostul căpitan al vicecampioanei a rupt tăcerea

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 august 2022, 15:55

Pe cine a sunat Florin Tănase înainte să plece de la FCSB la Al Jazira! Fostul căpitan al vicecampioanei a rupt tăcerea

Florin Tănase a plecat la Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Florin Tănase a purtat două discuții extrem de importante înainte să se transfere de la FCSB în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira. Fostul căpitan și golgheter al vicecampioanei României a dezvăluit că i-a contactat pe Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu înainte să ia decizia finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase avea nevoie de părerea unor oameni cu experiență în fotbalul arab, iar Olăroiu și Rădoi au reprezentat soluțiile ideale.

Pe cine a sunat Florin Tănase înainte să plece de la FCSB la Al Jazira

Răspunsurile primite de Florin Tănase din partea celor doi antrenori au cântărit enorm în decizia sa finală. În cele din urmă, internaționalul român a semnat cu Al Jazira un contract valabil pe doi ani.

Acum, Tănase privește cu mult optimism către aventura de la noua sa echipă și speră să câștige cât mai multe trofee în Emirate.

“Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la un club atât de bine organizat, un club mare din Emiratele Arabe Unite. Suporterii se așteaptă să marchez goluri, iar eu sper că voi reuși să fac acest lucru. Sper să marchez cât mai multe goluri și să îmi ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri și trofee.

Reclamă

Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. Amândoi mi-au spus că este un club mare, cu organizare foarte bună și că ar fi o onoare pentru mine dacă ajung aici.

Sper să mă impun cât mai repede și să câștig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu ajutorul experienței mele, iar împreună să realizăm lucruri foarte frumoase”, a declarat Florin Tănase, într-un interviu oferit pentru site-ul lui Al Jazira.

Vezi mai jos VIDEO cu interviul lui Tănase:

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase, mesaj special pentru Gigi Becali

În momentul despărțirii de FCSB, Florin Tănase a transmis un mesaj special în mediul online. Atacantul de 27 de ani i-a mulțumit în primul rând lui Gigi Becali pentru perioada petrecută la clubul din Berceni.

„După șase ani mă despart de STEAUA (n.r. – FCSB), clubul care mi-a dăruit atât de multe pe plan profesional. Se încheie o etapă minunată din viața mea și vreau să-i mulțumesc, în mod special domnului Becali pentru suport și prietenie, pentru aceşti ani extraordinari petrecuți împreună. De asemenea, mulțumesc antrenorilor pentru abilitatea de a mă motiva și inspira, conducerii clubului, staff-ului pentru efort și implicare.

Mulțumesc colegilor mei, alături de care am format o mare familie. Împreună am sărbătorit victorii, am suferit când am pierdut , dar mereu ne-am ridicat încrezători și am luat-o de la capăt. În spatele nostru se află multe persoane minunate cărora vreau să le mulțumesc, oameni care muncesc zi de zi și fac ca acest club să fie atât de bine organizat.

Sunt recunoscator suporterilor care m-au susținut și au crezut in mine chiar şi atunci când nu eram în cea mai bună formă.
Vă mulțumesc, vă îmbrățișez şi continuați să iubiți echipa noastră de suflet. Sunteți în inima mea !!! O nouă aventură fotbalistică mă așteaptă alături de echipa AL Jazira (Emiratele Arabe Unite)”, a scris Florin Tănase pe reţelele de socializare.

În perioada petrecută la FCSB, 2016-2022, Florin Tănase a bifat 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive.

Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase alături de FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și