Închide meniul

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City: „Dacă se întâmpla asta, nu pot continua!”

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 12:32

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City: Dacă se întâmpla asta, nu pot continua!”

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City

Pep Guardiola / Profimedia

  • Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City. Antrenorul catalan se află pe banca „cetățenilor” din vara lui 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din acel moment, binomul Guardiola-Manchester City a câștigat 4 titluri în Premier League.

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City: Dacă se întâmpla asta, nu pot continua”

Campioana Angliei se luptă și în acest sezon pentru supremație în cel mai puternic campionat din lume, însă misiunea nu va fi una ușoară, dat fiind duelul cu Arsenal. Pep Guardiola a declarat că își dorește să continue la Manchester, însă va părăsi clubul în momentul în care va pierde vestiarul.

Reclamă

„Eu vreau să rămân la City, însă dacă pierd vestiarul, nu pot continua. Acum suntem pe locul 2 în campionat, dar nu e o diferență de 25 de puncte. Mai este timp să recuperăm, sunt încă 57 de puncte puse în joc. La cum jucăm acum însă, nu avem nicio șansă să câștigăm un nou titlu.

Îmi amintesc de vremea când eram eu fotbalist. Am câștigat 4 titluri consecutive în Spania, iar următoarele sezoane nu au mai fost la fel. Nu mai eram suficient de „flămând”. Prea mult caviar. Real Madrid m-a învins ulterior. Așa că îi înțeleg pe fotbaliștii mei, dar sunt aici să îi motivez. Oamenii din conducere știu asta”, a declarat Pep Guardiola, potrivit The Guardian.

Reclamă

Gary Neville prevede un scenariu uluitor în Premier League: „Arsenal nu o să câştige campionatul!”

Gary Neville a făcut calculele şi prevede un scenariu uluitor în Premier League. Chiar dacă Arsenal s-a distanţat față de urmăritoare, fostul internaţional englez nu are încredere în „tunarii” lui Mikel Arteta.

Arsenal aşteaptă de 19 ani un nou titlu în campionatul Angliei. Neville nu crede că 2023 va fi anul londonezilor. Se aşteaptă ca Manchester City să îşi apere şi de această dată trofeul.

Legenda lui Manchester United are aşteptări mari şi de la echipa lui de suflet. Are încredere că „diavolii” vor reuşi să o depăşească pe Arsenal. În acest moment, diferenţa este de 9 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

„Arsenal nu o să câştige campionatul. Manchester City va fi campioană şi cred că Manchester United va termina pe locul secund. Ştiu că asta îi va înfuria pe fanii lui Arsenal!

Eu mi-aş dori mai degrabă să câştige Arsenal, decât Manchester City. Ar fi senzaţional pentru Premier League. City a defilat în ultimii cinci ani, excluzând trofeul câştigat de Liverpool. Dacă Arsenal ar câştiga, campionatul ar deveni grozav.

Mi-ar face plăcere ca Manchester United să devină campioană, dar nu cred că se va întâmpla în acest sezon”, a declarat Gary Neville, citat de dailymail.co.uk

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gafă monumentală în Arsenal - Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty
Liga Campionilor • 10 apr., 9:52
Gafă monumentală în Arsenal – Bayern! Campioana Germaniei putea primi cel mai caraghios penalty! Tuchel: „Nu a avut curaj”
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare