Închide meniul

Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului, la gala FIFA The Best. Cum arată echipa anului 2023

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 22:29

Reclamă
Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului, la gala FIFA The Best. Cum arată echipa anului 2023

Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului, la gala FIFA The Best

Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului, la gala FIFA The Best. Tehnicianul de la Manchester City i-a învins pe ceilalți antrenori nominalizați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul sezonului trecut, echipa antrenată de Pep Guardiola a reușit să câștige titlul în Premier League, dar și Cupa Mondială a Cluburilor. Totuși, cel mai important dintre acestea a fost trofeul UEFA Champions League.

Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului, la gala FIFA The Best. Avem și echipa anului 2023

Pentru acest trofeu u mai fost nominalizaţi italienii Simone Inzaghi (Inter Milano) şi Luciano Spalletti (Napoli/Italia), notează news.ro.

La eveniment a fost prezent şi tatăl lui Guardiola, în vârstă de 92 de ani.

Ceremonia de la Londra este prezentată de Reshmin Chowdhury, vedetă a televiziunii britanice, şi de Thierry Henry, fost mare fotbalist francez.

Reclamă

Tot un jucător de la Manchester City a câștigat și premiul de portarul anului. Este vorba despre brazilianul Ederson.

La această categorie au mai fost nominalizaţi Yassine Bounou – Sevilla/Al Hilal/Maroc şi Thibaut Courtois – Real Madrid/Belgia

Ederson este câştigătoir al titlului în Anglia şi câştigător al Ligii Campionilor cu Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, a fost anunțată și echipa anului 2023. Primul 11 FIFPro al anului este următorul: Thibaut Courtois – John Stones, Kyle Walker, Ruben Dias – Bernardo Silva, Jude Bellingham, Kevin De Bruyne – Erling Haaland, Kylian Mbappe, Lionel Messi, Vinicius Jr.

Pep Guardiola, coșmar la Manchester City

Coşmarul continuă pentru Pep Guardiola! După ce Manchester City nu se poate baza pe Erling Haaland, „cetăţenii” l-au pierdut şi pe portarul Ederson în debutul meciului cu Newcastle.

Brazilianul s-a accidentat încă din minutul 2 al partidei, atunci când reuşita lui Longstaff a fost anulată de VAR.

Newcastle a trimis balonul în poartă în minutul 2 al partidei cu Manchester City, dar golul nu a fost validat din cauza unei poziţii de offside la Isak. Asistentul a ridicat fanionul abia după ce balonul a intrat în poartă, aşa cum este protocolul de la introducerea VAR.

Din nefericire, acest lucru a dus la accidentrea lui Ederson. Portarul brazilian a fost lovit de Kyle Walker în momentul în care fundaşul englez a încercat să îl blocheze pe Longstaff. Fanii „cetăţenilor” s-au plâns pe social media de faptul că asistentul a aşteptat ca faza să se încheie ca să ridice fanionul.

După ce a primit îngrijiri medicale, Ederson a continuat, dar era să o coste pe City un gol. Portarul a degajat direct în Almiron, dar atacanţi i lui Newcastle nu au reuşit să trimită balonul în poartă. În cele din urmă, în minutul 8, Ederson a fost înlocuit, iar în poarta lui Manchester City a intrat germanul Stefan Ortega, în vârstă de 31 de ani.

Vestea accidentării lui Ederson reprezintă o nouă lovitură pentru Pep Guardiola. Antrenorul spaniol a anunţat recent că indisponibilitatea lui Erling Haaland continuă. Atacantul norvegian se recuperează în acest moment în Abu Dhabi, iar „cetăţenii” speră ca el să se întoarcă pe teren la finalul lunii ianuarie. Haaland este accidentat din luna decembrie şi a ratat deja 10 meciuri, printre care şi cele două de la Campionatul Mondial al Cluburilor, acolo unde City a cucerit trofeul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și