Închide meniul

Coşmarul continuă pentru Pep Guardiola la Manchester City! Ederson s-a accidentat şi fanii dau vina pe VAR

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 20:34

Coşmarul continuă pentru Pep Guardiola la Manchester City! Ederson s-a accidentat şi fanii dau vina pe VAR

Coşmarul continuă pentru Pep Guardiola

Pep Guardiola îl consolează pe Ederson, după ce brazilianul s-a accidentat în Newcastle - Manchester City / Profimedia

Coşmarul continuă pentru Pep Guardiola! După ce Manchester City nu se poate baza pe Erling Haaland, „cetăţenii” l-au pierdut şi pe portarul Ederson în debutul meciului cu Newcastle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul s-a accidentat încă din minutul 2 al partidei, atunci când reuşita lui Longstaff a fost anulată de VAR.

Coşmarul continuă pentru Pep Guardiola!

Newcastle a trimis balonul în poartă în minutul 2 al partidei cu Manchester City, dar golul nu a fost validat din cauza unei poziţii de offside la Isak. Asistentul a ridicat fanionul abia după ce balonul a intrat în poartă, aşa cum este protocolul de la introducerea VAR.

Din nefericire, acest lucru a dus la accidentrea lui Ederson. Portarul brazilian a fost lovit de Kyle Walker în momentul în care fundaşul englez a încercat să îl blocheze pe Longstaff. Fanii „cetăţenilor” s-au plâns pe social media de faptul că asistentul a aşteptat ca faza să se încheie ca să ridice fanionul.

După ce a primit îngrijiri medicale, Ederson a continuat, dar era să o coste pe City un gol. Portarul a degajat direct în Almiron, dar atacanţi i lui Newcastle nu au reuşit să trimită balonul în poartă. În cele din urmă, în minutul 8, Ederson a fost înlocuit, iar în poarta lui Manchester City a intrat germanul Stefan Ortega, în vârstă de 31 de ani.

Reclamă

Vestea accidentării lui Ederson reprezintă o nouă lovitură pentru Pep Guardiola. Antrenorul spaniol a anunţat recent că indisponibilitatea lui Erling Haaland continuă. Atacantul norvegian se recuperează în acest moment în Abu Dhabi, iar „cetăţenii” speră ca el să se întoarcă pe teren la finalul lunii ianuarie. Haaland este accidentat din luna decembrie şi a ratat deja 10 meciuri, printre care şi cele două de la Campionatul Mondial al Cluburilor, acolo unde City a cucerit trofeul.

Newcastle şi Manchester City, spectacol total în prima repriză de pe St. James’ Park

Prima repriză din Newcastle – Manchester City a propus un adevărat spectacol. Cetăţenii au deschis scorul în minutul 26. Kyle Walker a centrat perfect pentru Bernardo Silva, iar portughezul a finalizat superb, cu călcâiul.

Reclamă 4 / 0/3

Avantajul „cetăţenilor” a durat mai puţin de 10 minute. Alexander Isak a restabilit egalitatea în cu un şut la colţul lung din afara careului, fără şanse pentru Ortega. Două minute mai târziu, Anthony Gordon, fostul jucător al celor de la Everton, l-a învins şi el pe Ortega cu o execuţie asemănătoare.

Înaintea acestei partide, Manchester City se afla pe locul 3, cu 40 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. De partea cealaltă, Newcastle se afla înaintea partidei pe locul 10, cu 29 de puncte. Liderul după 20 de etape din Premier League este Liverpool, echipă care are 45 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și