Închide meniul

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei: „Este motivat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 decembrie 2022, 8:33

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei: „Este motivat!

Pep Guardiola, declaraţie savuroasă după ce Manchester City a remizat cu Brighton

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei pentru a-l înlocui pe Tite pe postul de selecționer. Publicația spaniolă Mundo Deportivo a anunțat că tehnicianul de la Manchester City nu ia în calcul să accepte oferta Federației sud-americane, deoarece „se simt fericit” la cârma campioanei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a semnat recent prelungirea contractului cu City până în 2025 și își dorește să ducă la bun sfârșit înțelegerea, chiar dacă oferta venită din Brazilia este extrem de tentantă.

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei

Tite a părăsit postul de selecționer al Braziliei după eliminarea de la Campionatul Mondial din Qatar, iar oficialii sud-americani caută acum un înlocuitor pe măsură.

În ultimele zile s-a vehiculat intens numele lui Pep Guardiola ca posibil urmaș pentru Tite. Între timp, jurnaliștii Mundo Deportivo au aflat decizia finală luată de antrenorul spaniol.

„Pep Guardiola este motivat în legătură cu proiectul de la Manchester City. Este decis să-și continue cariera la un club unde se simte fericit. Pep Guardiola este marele vis al Braziliei. El a mai fost contactat și în urmă cu 3 ani și a fost primul nume de pe listă și acum.

Reclamă

Pep Guardiola nu ia în calcul această posibilitate, după cum a aflat Mundo Deportivo. Prezentul îl convinge pe Pep Guardiola, care tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025. Relația sa cu conducerea clubului este extrordinară”, a notat Mundo Deportivo.

Ce a spus Ronaldo despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei

Ronaldo a vorbit despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei. Al treilea cel mai bun marcator al Selecao a dezvăluit că s-au purtat discuţii cu antrenorul lui Manchester City, dar că nu s-a ajuns la un numitor comun.

A fost interes pentru Guardiola, s-a discutat şi cu staff-ul lui. Totuşi, Guardiola a preferat să-și reînnoiască contractul cu Manchester City. Poate că ar fi greu pentru Federaţie să ajungă la o înțelegere, el este cel mai bine plătit antrenor din lume„, a declarat Ronaldo, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Din informaţiile apărute în presă, Sampaoli, Jorge Jesús, Dorival Jr., Mano Menezes, Rogério Ceni, Fernando Diniz, Renato Gaúcho, Abel Ferreira şi Cuca sunt antrenorii aflaţi pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Tite.

Ronaldo crede că favorit pentru a sta pe banca Selecao este Fernando Diniz, antrenorul lui Fluminese. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani le-a mai pregătit şi pe Sao Paulo, Santos şi Vasco da Gama.

Cred că toată lumea va fi surprinsă. Din această listă, Federaţia l-ar lua în considerare pe Fernando Diniz. Cred că sunt și alte nume internaționale care nu sunt menționate (n.r. pe lista scurtă). Voi încerca să aflu, să arunc o privire mai atentă, dar poate Fernando Diniz ar fi o atracție pentru echipa națională. Este un antrenor al cărui echipe joacă bine, oferă spectacol.

Mulți oameni s-ar putea să îl pună la îndoială, pentru că nu a câștigat titlul, dar cred că este un antrenor bun. Sunt curios cine va fi următorul antrenor al echipei naţionale. Este o decizie foarte importantă pentru următorul ciclu. Cu cât va fi anunţat mai repede numele, cu atât va fi mai bine. Vom vedea. Sunt curios. Cred că aici vin nume mari„, a mai spus atacantul de legendă al Braziliei.

Recomandări
  • Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei
  • Anunțul făcut de Mundo Deportivo

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și