Închide meniul

Ce spune Ronaldo despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei. Cine e favorit să-l înlocuiască pe Tite după CM 2022

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 21:12

Ce spune Ronaldo despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei. Cine e favorit să-l înlocuiască pe Tite după CM 2022

Ce spune Ronaldo despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei

Ronaldo, în tribună la meciurile Braziliei de la CM 2022 / Profimediaimages

  • Ronaldo, anunţ despre postul de selecţioner al Braziliei
  • Cine crede că va fi numit în locul lui Tite

Ronaldo a vorbit despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei. Al treilea cel mai bun marcator al Selecao a dezvăluit că s-au purtat discuţii cu antrenorul lui Manchester City, dar că nu s-a ajuns la un numitor comun. Chiar dacă Guardiola şi-a prelungit contractul cu campioana Angliei, ar putea fi convins în cazul în care i se îndeplinesc pretenţiile financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tite şi-a dat demisia după eliminarea surprinzătoare a Braziliei, în sferturile de finală al Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Marea favorită la câştigarea trofeului a pierdut, la lovituri de departajare, în faţa Croaţiei.

Ronaldo, anunţ despre şansele ca Pep Guardiola să devină selecţionerul Braziliei

A fost interes pentru Guardiola, s-a discutat şi cu staff-ul lui. Totuşi, Guardiola a preferat să-și reînnoiască contractul cu Manchester City. Poate că ar fi greu pentru Federaţie să ajungă la o înțelegere, el este cel mai bine plătit antrenor din lume„, a declarat Ronaldo, potrivit marca.com.

Reclamă

Din informaţiile apărute în presă, Sampaoli, Jorge Jesús, Dorival Jr., Mano Menezes, Rogério Ceni, Fernando Diniz, Renato Gaúcho, Abel Ferreira şi Cuca sunt antrenorii aflaţi pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Tite.

Ronaldo crede că favorit pentru a sta pe banca Selecao este Fernando Diniz, antrenorul lui Fluminese. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani le-a mai pregătit şi pe Sao Paulo, Santos şi Vasco da Gama.

Reclamă

Cred că toată lumea va fi surprinsă. Din această listă, Federaţia l-ar lua în considerare pe Fernando Diniz. Cred că sunt și alte nume internaționale care nu sunt menționate (n.r. pe lista scurtă). Voi încerca să aflu, să arunc o privire mai atentă, dar poate Fernando Diniz ar fi o atracție pentru echipa națională. Este un antrenor al cărui echipe joacă bine, oferă spectacol.

Mulți oameni s-ar putea să îl pună la îndoială, pentru că nu a câștigat titlul, dar cred că este un antrenor bun. Sunt curios cine va fi următorul antrenor al echipei naţionale. Este o decizie foarte importantă pentru următorul ciclu. Cu cât va fi anunţat mai repede numele, cu atât va fi mai bine. Vom vedea. Sunt curios. Cred că aici vin nume mari„, a mai spus atacantul de legendă al Braziliei.

Tite și-a anunțat plecarea de la naționala Braziliei

Tite nu mai este antrenorul naționalei Brazilei. Antrenorul și-a confirmat plecarea chiar la conferința de presă după eliminarea suferită în fața croaților.

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângerea este dureroasă, dar sunt împăcat. Este sfârșitul ciclului meu aici!”, a spus Tite, citat de TNT Sports Br.

Tite era la conducerea naționalei Braziliei din 2016. În această perioadă, a câștigat o Copa América, în 2019, și a ajuns de două ori în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, pierzând în fața Belgiei în 2018 și a Croației în 2022.

În total, Tite a adunat 60 de victorii, 15 remize și șase înfrângeri în 81 de jocuri la naționala Braziliei.

Este a 4-a oară în ultimele 5 ediții când Brazilia este eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Ce a scris presa din Brazilia după eliminarea de la Mondial

Presa din Brazilia a oferit prima reacție dupăeliminarea de la Cupa Mondială din Qatar 2022 în fața Croației, la loviturie de departajare.

Brazilia pierde la penalty-uri în fața Croației și este eliminată!”, au scris jurnaliștii de la Folha de S. Paulo.

Visul celui de-al șaselea trofeu se amână pentru 2026! Brazilia pierde dramatic în fața Croației, la penalty-uri!„, notează O Globo.

Reclamă

Echipa braziliană pierde în fața Croației la penalty-uri și este eliminată de la Cupa Mondială”, au notat cei de la Correiro Braziliense.

Iată ce au scris și marile publicații din Europa după înfrângerea Braziliei.

Croația a pus capăt dansului!”, au scris jurnaliștii spanioli de la AS.

Brazilia plânge și Cupa Mondială explodează! Marea favorită pleacă acasă!”, au notat cei de la MARCA.

Visul Braziliei s-a frânt!”, a scris și francezii de la L’Equipe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Fotbal • 21 mart., 9:30
Robinho îşi va ispăşi pedeapsa în Brazilia! Decizia Tribunalului superior de justiţie
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei
AntenaPLAY • 12 mart., 11:28
Galeno, noul star al lui FC Porto, convocare surpriză în naţionala Braziliei! Atacantul este într-o formă de zile mari