Închide meniul

Pep Guardiola a oferit prima reacţie, după ce Lionel Messi a comparat naţionala Argentinei cu marea echipă a Barcelonei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2023, 14:54

Pep Guardiola a oferit prima reacţie, după ce Lionel Messi a comparat naţionala Argentinei cu marea echipă a Barcelonei

Pep Guardiola a oferit prima reacţie, după ce Lionel Messi a comparat

Lionel Messi şi Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola a oferit prima reacţie, după ce Lionel Messi a comparat naţionala Argentinei cu marea echipă a Barcelonei. Starul lui Inter Miami declara după victoria Argentinei din Peru în urmă cu câteva săptămâni că naţionala lui Lionel Scaloni a ajuns la un nivel foarte ridicat după ultimele performanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul număr 10 de pe Camp Nou a comparat campioana mondială din 2022 cu marea echipă a Barcelonei, de pe vremea când catalanii erau pregătiţi de Pep Guardiola, spunând că Argentina este foarte aproape, ca nivel, de formaţia care speria Europa în urmă cu 14 ani.

Pep Guardiola a oferit prima reacţie, după ce Lionel Messi a comparat naţionala Argentinei cu marea echipă a Barcelonei

Ultimele rezultate ale Argentinei, după ce „pumele” au cucerit Cupa Mondială din Qatar, au dus la o dezbatere legată de formaţia lui Lionel Scaloni. Mulţi compară campioana mondială din 2022 cu Barcelona din era lui Pep Guardiola, considerată de mulţi cea mai bună echipă din istoria fotbalului.

Lionel Messi se poate lăuda cu faptul că a fost om de bază în ambele echipe, iar argentinianul nu s-a ferit să spună că naţionala sa este aproape, ca nivel, de echipa pregătită de Pep Guardiola.

„Cred că această echipă este impresionantă şi continuă să crească. Barcelona a fost cea mai bună echipă din istorie. Această echipă este foarte aproape. A fost campioana Americii, campioana lumii. Avem jucători grozavi, un stil de joc care ne defineşte. Să sperăm că vom continua în această direcţie”, declara Lionel Messi, după victoria cu Peru.

Reclamă

În prezent antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola a fost întrebat despre comparaţia făcută de Messi. Tehnicianul spaniol nu a vrut să intre în această dezbatere şi nu l-a contrazis pe Messi, despre care a spus că este singurul care poate face această comparaţie, în condiţiile în care a evoluat pentru ambele echipe:

Cu intuiţia şi calitatea lui Messi de a analiza ce se întâmplă pe terenul de fotbal, iar el a fost în ambele echipe, cine sunt eu să nu îl cred? Nu pot vorbi despre Argentina pentru că nu sunt acolo. El a jucat pentru Argentina şi Barcelona, aşa că e frumos.

Calitatea individuală pe care o au în poartă, în apărare şi peste tot… de aceea sunt campioni mondiali. Nu eşti campion mondial dacă nu ai ceva special, mai ales când vine vorba de abilităţi, dar şi ca mentalitate”, a declarat Pep Guardiola, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, aşteptat să strălucească la Jocurile Olimpice 2024

Lionel Messi e aşteptat să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024. Thomas Bach, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), a spus că Lionel Messi ar putea scrie o nouă pagină de istorie dacă va juca în echipa de fotbal a Argentinei la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, transmite DPA.

Messi, campion mondial anul trecut în Qatar, are în palmares şi o medalie olimpică de aur la JO 2008 de la Beijing. Turneul olimpic de fotbal este o competiţie pentru jucători sub 23 de ani, dar trei fotbalişti pot depăşi această limită de vârstă.

„Pentru Lionel Messi ar însemna o şansă de a scrie din nou istorie. Ar putea fi singurul jucător din istorie care are două medalii de aur şi o Cupă Mondială”, a spus Bach reporterilor în timpul unei vizite în Argentina, conform portalului de ştiri Inside the Games.

„Nu vreau să mă amestec în deciziile antrenorului, dar asta ar fi o mare oportunitate pentru Messi. Dacă va juca, Argentina ar avea şanse mai mari să câştige medalia de aur, ar fi fantastic pentru fotbal şi Jocurile Olimpice”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și