Închide meniul

Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus selecţioner al Angliei! Ce a spus despre plecarea de la Manchester City

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2024, 9:00

Reclamă
Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus selecţioner al Angliei! Ce a spus despre plecarea de la Manchester City

Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus selecţioner al Angliei

Pep Guardiola/ Profimedia

Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus pentru postul de selecţioner al Angliei. Managerul catalan a oferit declaraţii despre o eventuală plecare de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Pep Guardiola la Manchester City va expira în vara lui 2025. Tehnicianul de 53 de ani îi antrenează pe „cetăţeni” din 2016.

Pep Guardiola a reacţionat, după ce a fost propus selecţioner al Angliei

Anglia este în căutarea unui selecţioner, după plecarea lui Gareth Southgate. Lee Carsley a fost numit interimar, însă se zvoneşte că acesta nu va fi păstrat pentru prea mult timp pe banca englezilor.

Întrebat despre această posibilitate, de a antrena naţionala Angliei, Pep Guardiola a oferit un răspuns ferm. Acesta a transmis că se poate întâmpla orice în viitor, mărturisind că nu a luat o decizie finală în privinţa viitorului său.

„(N.r. Te-ai decis să fii viitorul selecţioner al Angliei) Nu e adevărat. Sunt managerul lui Manchester City. Nu am decis nimic, se poate întâmpla orice. Deci nu ştiu.

Reclamă
Reclamă

Încă am nevoie să mă gândesc şi să decid ce voi face”, a declarat Pep Guardiola, conform dailymail.co.uk.

Roy Keane a fost cel care l-a propus pe Pep Guardiola pentru postul de selecţioner al Angliei. Fostul internaţional consideră că oficialii Federaţiei engleze ar trebui să facă totul pentru a-l convinge pe managerul catalan să semneze.

„Mergeţi după Pep, după cel mai bun. Contractul lui se termină în vară. Federaţia trebuie să-l aleagă pe cel mai bun, nu ştiu dacă partea financiară va conta. Dacă Lee Carsley nu e interesat să rămână, şi aşa pare că este, atunci Federaţie trebuie să se ocupe şi să-l aducă pe omul cel mai bun”, a spus şi Roy Keane, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Pep Guardiola, tot mai aproape de a pleca de la Manchester City

Pep Guardiola este tot mai aproape de a pleca de la Manchester City. Managerul campioanei din Premier League își pierde cel mai important om din club, la finalul sezonului. Txiki Begiristain renunță la proiectul șeicilor și se anunță schimbări masive în vară.

Directorul sportiv al „cetățenilor”, care a pus bazele unuia dintre cele mai de succes proiecte din istoria fotbalului, va părăsi clubul de pe Etihad. Vestea a generat un „cutremur” în Premier League și întărește speculațiile că Guardiola este la ultimul său sezon pe banca lui City.

Jurnaliștii de la The Athletic, citați de as.com, anunță că Txiki Begiristain i-a anunțat deja pe șeici că pleacă în vară. Va petrece următoarele șase luni pentru a-l pregăti pe cel care vine în locul său.

„Txiki Begiristain plănuise inițial să se retragă când a împlinit 55 de ani, dar a fost atât de dedicat proiectului de la Manchester City și de a lucra alături de Pep Guardiola, încât l-a prelungit contractul până la 60 de ani„, anunță sursa citată.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:00

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Gigi Becali poate juca în duelul cu marea rivală

16:59

Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă

16:48

Barcelona, anunţ oficial despre Lamine Yamal după accidentarea de la naţionala Spaniei! Ce se întâmplă cu vedeta catalanilor

16:42

Belgia – Franța și Germania – Olanda LIVE SCORE (21:45). Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

15:32

Eliza Samara e cea mai titrată jucătoare de la Campionatul European Individual 2024: „Aşteptările sunt mari”

15:26

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis! Mesajul australianului: „Ceva încă mă ţine în joc!”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 4 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024
Citește și