Închide meniul

Pep Guardiola i-a pus pe jar pe fanii Barcelonei: „Dacă m-ar suna, m-aș întoarce imediat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2023, 21:21

Pep Guardiola i-a pus pe jar pe fanii Barcelonei: „Dacă m-ar suna, m-aș întoarce imediat!

Pep Guardiola i-a pus pe jar pe fanii Barcelonei

Pep Guardiola, într-un meci / Profimedia

Pep Guardiola i-a pus pe jar pe fanii Barcelonei. Antrenorul catalan a făcut o declarație care i-a făcut pe fanii blaugrana să viseze la revenirea sa pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului dintre Arsenal și Manchester City din Cupa Angliei, Pep Guardiola a vorbit la superlativ despre Mikel Arteta, fostul său secund de pe banca „cetățenilor”. Guardiola a dezvăluit că nu s-a supărat pe Arteta când a plecat din staff-ul său ca să semneze cu Arsenal.

Pep Guardiola i-a pus pe jar pe fanii Barcelonei

Pep chiar a menționat că, dacă s-ar fi aflat în locul lui Arteta, și el ar fi luat aceeași decizie.

Când Arteta era asistentul meu la City, a sărbătorit la nebunie toate golurile, cu excepția celor împotriva lui Arsenal. O iubea pe Arsenal. Este ca relația mea cu Barça. Dacă aș fi antrenor asistent și m-ar suna Barcelona, m-aș întoarce imediat, e clubul meu”, a spus Pep Guardiola, conform Mundo Deportivo.

Arteta a fost antrenor secund la Arsenal în perioada iulie 2016 – decembrie 2019, după care a fost numit principal la Arsenal. În prezent, Arsenal și Manchester City ocupă primele două locuri în Premier League.

Reclamă

Pep Guardiola a anunțat când va pleca de la Manchester City

Campioana Angliei se luptă și în acest sezon pentru supremație în cel mai puternic campionat din lume, însă misiunea nu va fi una ușoară, dat fiind duelul cu Arsenal. Pep Guardiola a declarat că își dorește să continue la Manchester, însă va părăsi clubul în momentul în care va pierde vestiarul.

„Eu vreau să rămân la City, însă dacă pierd vestiarul, nu pot continua. Acum suntem pe locul 2 în campionat, dar nu e o diferență de 25 de puncte. Mai este timp să recuperăm, sunt încă 57 de puncte puse în joc. La cum jucăm acum însă, nu avem nicio șansă să câștigăm un nou titlu.

Îmi amintesc de vremea când eram eu fotbalist. Am câștigat 4 titluri consecutive în Spania, iar următoarele sezoane nu au mai fost la fel. Nu mai eram suficient de „flămând”. Prea mult caviar. Real Madrid m-a învins ulterior. Așa că îi înțeleg pe fotbaliștii mei, dar sunt aici să îi motivez. Oamenii din conducere știu asta”, a declarat Pep Guardiola, potrivit The Guardian.

Reclamă 4 / 0/3

Gary Neville prevede un scenariu uluitor în Premier League: „Arsenal nu o să câştige campionatul!”

Gary Neville a făcut calculele şi prevede un scenariu uluitor în Premier League. Chiar dacă Arsenal s-a distanţat față de urmăritoare, fostul internaţional englez nu are încredere în „tunarii” lui Mikel Arteta.

Arsenal aşteaptă de 19 ani un nou titlu în campionatul Angliei. Neville nu crede că 2023 va fi anul londonezilor. Se aşteaptă ca Manchester City să îşi apere şi de această dată trofeul.

Legenda lui Manchester United are aşteptări mari şi de la echipa lui de suflet. Are încredere că „diavolii” vor reuşi să o depăşească pe Arsenal.

„Arsenal nu o să câştige campionatul. Manchester City va fi campioană şi cred că Manchester United va termina pe locul secund. Ştiu că asta îi va înfuria pe fanii lui Arsenal!

Eu mi-aş dori mai degrabă să câştige Arsenal, decât Manchester City. Ar fi senzaţional pentru Premier League. City a defilat în ultimii cinci ani, excluzând trofeul câştigat de Liverpool. Dacă Arsenal ar câştiga, campionatul ar deveni grozav.

Mi-ar face plăcere ca Manchester United să devină campioană, dar nu cred că se va întâmpla în acest sezon”, a declarat Gary Neville, citat de dailymail.co.uk

Reclamă
Recomandări
  • Pep Guardiola i-a pus pe jar pe fanii Barcelonei
  • Ce a spus antrenorul catalan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și