Închide meniul

Pep Guardiola, în stare de șoc după moartea lui Gerd Muller. „O adevărată legendă!” Discursul emoționant al lui Oliver Kahn

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 august 2021, 16:33 / Actualizat: 15 august 2021, 17:39

Pep Guardiola, în stare de șoc după moartea lui Gerd Muller. „O adevărată legendă! Discursul emoționant al lui Oliver Kahn

Pep Guardiola, după moartea lui Gerd Muller

Profimedia

Pep Guardiola, cel care a antrenat-o pe Bayern Munchen în perioada 2013-2016, este de părere că Gerd Muller a fost cel mai bun atacant din istoria fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola, mesaj emoționant după moartea lui Gerd Muller

„O adevărată legendă, nu doar pentru Bayern și Germania, dar și pentru fotbal. Cel mai bun atacant din toarte timpurile! Le transmit condoleanțe familiei lui și fanilor lui Bayern. Odihnește-te în pace, Gerd Muller”, a scris Pep Guardiola, pe Twitter.

Gerd Muller suferea din 2015 de Alzheimer şi de demenţă, el ajungând în mai multe rânduri la terapie intensivă, el luptând cu o demenţă senilă.

Oliver Kahn, devastat după decesul lui Gerd Muller

Oliver Kahn, un alt jucător legendar care a îmbrăcat tricoul lui Bayern Munchen, este în stare de joc după moartea lui Gerd Muller.

Reclamă

Acesta a transmis că Bayern a atins nivelul prezent, în mare parte, datorită legendarului Gerd Muller.

Vestea morții lui Gerd Müller ne afectează profund pe toți. El a fost una dintre cele mai mari legende din istoria lui Bayern Munchen, realizările sale sunt neatinse până în prezent și vor face parte pentru totdeauna din marea istorie a lui Bayern și a întregului fotbal german.

Ca jucător și ca om, Gerd Muller a reprezentat Bayern Munchen ca nimeni altcineva și a ajutat la transformarea clubului într-unul dintre cele mai mari din lume. Gerd va fi în inimile noastre pentru totdeauna„, a spus Oliver Kahn, citat de BILD.

Reclamă 4 / 0/3

Gerd Muller a murit la 75 de ani

Muller este deţinătorul recordului de goluri marcate pentru Bayern Munchen, 566 în 607 meciuri. „Bombardierul naţiunii” a fost golgheterul Bundesligii de 7 ori. Pentru naţionala Germaniei, el a marcat 68 de goluri, în 62 de meciuri.

Muller a scris istorie la Bayern şi la naţionala Germaniei. El a ajuns la Bayern în 1964 şi a câştigat Cupa Intercontinentală, trei Cupe ale Campionilor şi o Cupă a Cupelor. El şi-a mai trecut în palmares 4 titluri în Bundesliga şi 4 Cupe ale Germaniei.

Alături de echipa naţională, el a câştigat Campionatul European din 1972 şi Cupa Mondială din 1974, marcând şi golul victoriei din finala de la Munchen, contra Olandei (2-1). După retragere, el a rămas antrenor la Bayern la secţiile de juniori. El a fost ajutat în ultima perioadă de soţia Uschi şi de fiica lui.

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și