Închide meniul

Pep Guardiola, la Barcelona! Planul secret al lui Joan Laporta + Cei patru jucători care vor veni sigur pe Camp Nou

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 10:17 / Actualizat: 27 mai 2021, 15:53

Pep Guardiola, la Barcelona! Planul secret al lui Joan Laporta + Cei patru jucători care vor veni sigur pe Camp Nou

Profimedia

"Pep Guardiola, la Barcelona", este planul secret al lui Joan Laporta.

Pep Guardiola, la Barcelona! Acesta este planul secret al preşedintelui catalanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola, la Barcelona! Planul secret al lui Joan Laporta

„Laporta visează la Pep”, titrează sport.es. Discuţiile vor fi purtate la începutul săptămânii viitoare, după finala Champions League dintre Manchester City şi Chelsea

Jurnaliştii spanioli notează că actualul tehncian, Ronald Koeman, a fost deja anunţat că nu va continua pe Camp Nou şi că Laporta are în vedere şi alţi tehnicieni, pentru că ştie cât de greu îi va fi să îl aducă pe Guardiola.

Guardiola, dorit de Laporta
captură sport.es

Sport.es a anunţat şi cei patru jucători care vor fi transferaţi în mod sigur de Barcelona: Eric Garcia, Wijnaldum, Aguero și Depay.

Pep Guardiola a anunţat transferul lui Aguero la Barcelona

Pep Guardiola a ridicat trofeul de campion al Angliei pentru a treia oară în ultimii patru ani. Doar Liverpool a reuşit să-l învingă sezonul trecut.

Reclamă

Nu este însă o veste bună pentru fanii englezilor. Pep le-a părăsit pe Barcelona şi pe Bayern Munchen exact după ce a luat câte trei campionate!

Pe Camp Nou, Pep l-ar putea pregăti din nou pe Lionel Messi. Antrenorul este convins că acesta va continua la Barcelona. Mai mult, va putea continua colaborarea cu Sergio Aguero, fotbalistul din cauza căruia a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu în direct.

De altfel, Guardiola a fost cel care a confirmat trecerea lui Aguero la Barcelona, după meciul din ultima etapă a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

„Poate că vă dezvălui un secret. Poate că este aproape de a încheia o înţelegere cu clubul meu de suflet, cu Barcelona. Va juca alături de cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, Lionel Messi.

Sunt destul de sigur că se va simţi bine acolo şi că Barcelona va deveni din ce în ce mai puternică cu el pe teren”, a declarat Pep Guardiola, la microfonul BBC.

Pep Guardiola a câştigat 14 trofee ca antrenor al Barcelonei

În vârstă de 50 de ani, Guardiola a crescut la juniorii Barcelonei, echipă cu care a ajuns să joace timp de 11 ani, între 1990 şi 2001.

Barcelona este şi prima echipă pe care a condus-o Guardiola ca antrenor principal. Chiar Joan Laporta a fost cel care i-a oferit această şansă, după ce l-a promovat de la Barcelona B.

Mutarea avea să se dovedească un adevărat succes. Între 2008 şi 2012, Guardiola a câştigat 14 trofee, printre care 4 titluri în La Liga, 2 Champions League şi 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și