Închide meniul

Pep Guardiola a anunţat transferul lui Sergio Aguero la Barcelona! „Vă dezvălui un secret!” Ce a spus despre viitorul lui Lionel Messi. VIDEO

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 11:32

Reclamă
Pep Guardiola a anunţat transferul lui Sergio Aguero la Barcelona! „Vă dezvălui un secret! Ce a spus despre viitorul lui Lionel Messi. VIDEO

Profimedia

Pep Guardiola a anunţat transferul lui Sergio Aguero la Barcelona

Pep Guardiola a anunţat transferul lui Sergio Aguero la Barcelona! Antrenorul lui Manchester City i-a transmis fostului său jucător că nu va regreta alegerea făcută. Guardiola l-a dat de gol şi pe Lionel Messi. Tehnicianul este convins că acesta va rămâne la Barcelona, alături de Aguero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola a anunţat transferul lui Sergio Aguero la Barcelona

„Poate că vă dezvălui un secret. Poate că este aproape de a încheia o înţelegere cu clubul meu de suflet, cu Barcelona. Va juca alături de cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, Lionel Messi.

Sunt destul de sigur că se va simţi bine acolo şi că Barcelona va deveni din ce în ce mai puternică cu el pe teren”, a declarat Pep Guardiola, la microfonul BBC.

Pep Guardiola a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Aguero

Antrenorul lui Manchester City a oferit momente inedite şi într-un alt interviu, acordat după ce echipa sa a devenit din nou campioană în Premier League.

Reclamă
Reclamă

Guardiola a izbucnit în lacrimi când a fost întrebat despre plecarea lui Sergio Aguero, de cei de la Sky Sports.

„Îl iubim atât de mult! E o persoană specială pentru noi toţi. M-a ajutat atât de mult! Nu-l putem înlocui. Nu putem!

Sunt mulţi jucători care ne-au ajutat să devenim ce am devenit. Şi-a arătat calitatea în 20 de minute (n.r. a marcat 2 goluri astăzi)”, a declarat printre lacrimi Pep Guardiola.

Reclamă

Sergio Aguero, „dublă” istorică la ultimul meci

La ultimul meci în tricoul lui City, în Premier League, Aguero a scris istorie. El a reuşit o „dublă” de senzaţie într-un interval de doar 5 minute şi a bătut recordul lui Wayne Rooney, fostul rival de la Manchester United.

Aguero a ajuns la cota 184 în Premier League pentru Manchester City, devenind cel mai bun marcator pentru un singur club pe prima scenă a fotbalului englez.

Argentinianul a fost introdus de Pep Guardiola pe teren în minutul 65 al victoriei cu Everton, 5-0, iar reuşitele sale au venit în minutele 71 şi 76. La ambele goluri, veteranul Fernandinho i-a pasat decisiv.

„Sunt atât de fericit, vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru tot. Sunt atacant, scopul meu e să marchez şi sunt încântat că am înscris de două ori în ultimul meu meci. Primul titlu a fost cel mai important pentru mine. Nu este uşor să evoluezi 10 ani la un club!”, a transmis Aguero, citat de manchestereveningnews.co.uk.

Înaintea partidei cu Everton, Aguero a fost omagiat de colegii săi. Aceştia s-au aliniat pe două rânduri şi l-au aplaudat la intrarea pe gazon.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și