Închide meniul

Pep Guardiola le-a declarat „război” mai multor echipe din Premier League: „Aceste 9 echipe și-au dorit ca Manchester City să fie exclusă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 9:48 / Actualizat: 11 februarie 2023, 11:41

Pep Guardiola le-a declarat „război mai multor echipe din Premier League: Aceste 9 echipe și-au dorit ca Manchester City să fie exclusă!”

Pep Guardiola le-a declarat război mai multor echipe din Premier League

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City / Hepta

Pep Guardiola le-a declarat război mai multor echipe din Premier League care și-au dorit ca Manchester City să fie pedepsită pentru neregulile fairplay-ului financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul spaniol nu s-a ferit de cuvinte și a numit 9 formații din Anglia care au fost împotriva clubului de pe Etihad încă din 2020, atunci când „cetățenii” au avut, de asemenea, probleme cu legea.

Pep Guardiola le-a declarat război mai multor echipe din Premier League

Manchester City este acuzată oficial că a încălcat peste 100 de reguli ale fairplay-ului financiar și riscă pedepse serioase, inclusiv retrogradarea din Premier League. Clubul a mai avut probleme similare în 2020, atunci când risca să fie exclusă din competițiile europene.

Englezii au reușit însă să evite sancțiunea după ce au făcut apel la TAS. Pep Guardiola a vorbit despre acel episod și a numit echipele care abia așteptau ca City să fie scoasă din Champions League.

„Atunci când UEFA a dat o sentință împotriva noastră, 9 echipe ne-au dorit exclusi din Liga Campionilor pentru ca ele să ne ia locul. Aceste echipe au fost Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Newcastle, Leicester, Wolves și Burnley.

Reclamă

Nu există inamici sau prieteni, doar interese. Au vrut să ne ia ei locul. Situația din prezent nu diferă cu nimic. Suntem acuzați de aceleași lucruri și acum, dar va trebui să așteptăm”, a declarat Pep Guardiola potrivit presei britanice.

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City: „Vă pot asigura asta!”

Pep Guardiola a luat decizia în privința viitorului său la Manchester City. Tehnicianul spaniol a decis să rămână pe banca „cetățenilor” în ciuda tuturor problemelor avute de club în această perioadă.

Formația de pe Etihad a fost acuzată oficial că a încălcat peste 100 de reguli legate de fairplay-ul financiar.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul catalan se află pe banca „cetățenilor” din vara lui 2016. Din acel moment, binomul Guardiola-Manchester City a câștigat 4 titluri în Premier League.

„Nu plec de pe scaunul ăsta. Vă pot asigura, mai mult decât niciodată, că vreau să rămân. Nu vreau să plec acum. Nu o s-o fac pentru că lumea îmi spune ‘Pep, te-au mințit’. Nu m-au mințit! Uitați-vă ce s-a întâmplat în procesul cu UEFA.

Atunci, i-am întrebat ce s-a întâmplat, iar ei mi-au spus că nu au greșit cu nimic și după au dovedit-o. E același caz acum”, a declarat Guardiola, conform presei britanice.

În actualul sezon de Premier League, Manchester City ocupă locul secund, cu 45 de puncte dupa 21 de meciuri jucate. „Cetățenii” se află la 5 puncte în spatele liderului Arsenal, dar „tunarii” au și un meci mai puțin desfășurat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! Vezi toate știrile
Citește și