Închide meniul

Pep Guardiola nu mai suportă dezastrul de la Barcelona! I-a recomandat de urgență lui Joan Laporta un antrenor în locul lui Ronald Koeman

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 10:20

Pep Guardiola nu mai suportă dezastrul de la Barcelona! I-a recomandat de urgență lui Joan Laporta un antrenor în locul lui Ronald Koeman

Pep Guardiola nu mai suporta dezastrul de la Barcelona

Profimedia

Pep Guardiola a antrenat-o pe Barcelona în perioada 2008-2012, reușind să cucerească, printre altele, trei titluri în La Liga și două trofee UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anii ce au urmat la Barcelona după plecarea lui Pep Gaurdiola au fost din ce în ce mai grei. Cu excepția sezonului 2014-2015, când trupa blaugrana a câstigat „tripla”, Barcelona a regresat de la an și totul a culminat cu plecarea lui Lionel Messi.

Pep Guardiola a intervenit de urgență la Barcelona

Acum, Guardiola vrea să dea o mână de ajutor Barcelonei. Conform publicației catalane El Nacional, Pep i-ar fi propus lui Joan Laporta să-l înlocuiască pe Ronald Koeman cu Erik Ten Hag, antremorul lui Ajax.

Ten Hag a fost comparat în multe rânduri cu Johan Cruyff datorită stilului pe care l-a implementat la Ajax. Guardiola chiar a lucrat cu el, la Bayern Munchen, unde l-a avut ca secund.

Erik Ten Hag este artizanul formației magistrale a lui Ajax din sezonul 2018-2019, când „Lăncierii” ajungeau până în semifinalele UEFA Champions League. Din acea echipă făceau parte nume astăzi celebre precum Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt sau Hakim Ziyech.

Reclamă

Erik Ten Hag mai are contract cu Ajax până în 2023. Alături de „Lăncieri”, el a cucerit două titluri de campion în Olanda, două Cupe și o Supercupă.

Barcelona, statistici de coșmar

Barcelona – Bayern 0-3. Echipa antrenată de Ronald Koeman a suferit o adevărată umilinţă pe Camp Nou, în primul meci din grupa E a UEFA Champions League. Catalanii au înregistrat o nouă înfrângere categorică, după cea cu scorul de 2-8 de anul trecut.

A fost un eşec istoric! Gruparea blaugrana nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii lui Bayern. Nu i s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, a fost pentru prima dată, în ultimii 24 de ani, când Barcelona este învinsă la debutul într-un sezon din Champions League. Nicio echipă care a început cu o înfrângere nu a câştigat trofeul!

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și