Închide meniul
VIDEO

Pep Guardiola, reacție savuroasă după escapada nocturnă a lui Jack Grealish, Riyad Mahrez şi Kyle Walker: ”Vor fi amendaţi pentru că nu m-au invitat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 9:52

Pep Guardiola, reacție savuroasă după escapada nocturnă a lui Jack Grealish, Riyad Mahrez şi Kyle Walker: ”Vor fi amendaţi pentru că nu m-au invitat!”

Pep Guardiola, reacție savuroasă după escapada nocturnă a lui Jack Grealish, Riyad Mahrez şi Kyle Walker

Profimedia

Pep Guardiola, reacție savuroasă după escapada nocturnă a lui Jack Grealish, Riyad Mahrez şi Kyle Walker

Lui Jack Grealish, starul lui Manchester City, i s-a interzis intrarea într-un club din Manchester, pentru că era prea beat. Starul campioanei Anglei se afla alături de Riyad Mahrez şi Kyle Walker.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Manchester City a negat că jucătorul era beat şi a precizat că fotbaliștii nu au încălcat nicio regulă, având în vedere că luni a fost zi de odihnă şi că era cunoscut faptul că unii jucători şi membrii ai staff-ului au ieşit la cină şi la ceva de băut.

Antrenorul principal al echipei Manchester City, Pep Guardiola, a avut o reacție savuroasă când a fost întrebat de escapadă.

„Sunt atât de supărat pentru că nu m-au invitat şi pe mine. Nu-mi place! Sper că data viitoare mă vor invita la cină. Videoclipul nu a arătat exact ce s-a întâmplat.

Toţi au fost treji, au cinat împreună, distrându-se cu colegii lor şi cu staff-ul. Jucătorii ştiu riscul când ies din cauza reţelelor de socializare, dar toţi, Riyad, Kyle, Jack, au fost perfecţi. Dar vor fi amendaţi pentru că nu m-au invitat”, s-a amuzat Pep Guardiola la conferința de presă.

Reclamă

Citește și:

O casă de pariuri a uimit lumea fotbalului! Toți clienții care au pariat că Manchester City va fi campioana Angliei în 2022 au primit banii

Casa de pariuri a considerat că Manchester City va deveni campioana Angliei în acest sezon, chiar dacă s-au disputat doar 21 de etape. ”Cetățenii” sunt la 11 puncte distanță de Chelsea și la 12 de Liverpool, care are două meciuri în minus.

Casa de pariuri s-a bazat pe faptul că echipa lui Guardiola are un avans consistent, chiar mai mare decât în precedentele sezoane când a cucerit Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Toate biletele pariate au fost achitate, suma ridicându-se la 750.000 de lire sterline.

La fel a procedat casa de pariuri și în martie 2018, când Manchester City avea 11 puncte avans. Totuși, aceasta s-a înșelat de două ori când a oferit banii înainte de finalul sezonului, în 1998 și 2012.

Pep Guardiola nu se consideră încă campion. Antrenorul lui Manchester City a avut o reacție genială când a fost întrebat despre titlu.

”Da-ți-mi trofeul! Să fim campioni și să plecăm în Maldive pentru jumătate de an. Nu cred că se va întâmpla. Mai sunt multe puncte de disputat”, a fost reacția genială a lui Pep Guardiola.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și