Închide meniul

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 13:42

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului / Colaj Profimedia Images

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului. Manchester City şi Real Madrid îl vor pe Endrick, puştiul de 16 ani al lui Palmeiras.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform ESPN, cele două cluburi uriaşe şi-au trimis oameni pentru a-l urmări pe cel considerat cea mai mare speranţă a fotbalului brazilian din ultimii ani, care e cotat deja la 15 milioane de euro.

Pep Guardiola şi Florentino Perez luptă pentru transferul viitorului

City şi Real nu au făcut nicio ofertă încă pentru cel mai tânăr marcator din istoria lui Palmeiras. Ambele sunt convinse că, înainte să facă pasul spre Europa, acesta are nevoie să devină jucător de bază la gruparea sud-americană.

„Are doar 16 ani. Nu poate pleca peste hotare până la 18 ani. Îl tratăm cu calm, este un băiat foarte talentat. Avem o echipă întreagă care să aibă grijă de el. Va avea timp să arate cât de talentat e, în Brazilia şi în toată lumea”, a spus preşedintele lui Palmeiras, Leila Pereira.

Endrick, omul-record al lui Palmeiras

Chiar dacă are o clauză de reziliere a contractului de 60 de milioane de euro, sud-americanul poate fi adus în acest moment pentru 30-35 de milioane de euro, dar preţul mai poate creşte.

Reclamă

Endrick are cinci meciuri la profesionişti şi trei goluri şi a reuşit să bată recordul de 106 ani al lui Heitor. El a înscris la 16 ani, 3 luni şi 4 zile, faţă de fostul deţinător al recordului, care, în 1916, înscrisese la 16 ani, 11 luni şi 14 zile.

Starul naţionalei Braziliei, Neymar, a înscris primul gol într-un meci oficial la o vârstă mai mare comparativ cu Endrick: la 17 ani şi 41 de zile.

PSG este prima echipă care a sărit cu o ofertă pentru Endrick. Este vorba de 20 de milioane de euro. Nu a fost însă de ajuns. Jucătorul nu poate semna încă pentru nicio echipă din Europa până în iulie 2024, atunci când atacantul central cotat la 15 milioane de euro va împlini 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și