Închide meniul

„Petrecere” pe Camp Nou! Vedetele Barcelonei s-au bucurat de plecarea lui Antoine Griezmann: „Nu a fost niciodată considerat parte a grupului”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 septembrie 2021, 19:36

„Petrecere pe Camp Nou! Vedetele Barcelonei s-au bucurat de plecarea lui Antoine Griezmann: „Nu a fost niciodată considerat parte a grupului

Antoine Griezmann

profimediaimages

„Petrecere” în vestiarul Barcelonei! Vedetele de pe Camp Nou s-au bucurat de plecarea lui Antoine Griezmann

Cotidianul catalan Sport scrie, vineri, că mai mulţi jucători din vestiarul echipei FC Barcelona s-au bucurat de plecarea francezului Antoine Griezmann la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotidianul spaniol notează că a aflat de la jucători ai echipei catalane că „francezul nu a fost niciodată considerat parte a grupului”, citat de news.ro.

Jucătorii ar fi fost deranjaţi de documentarul controversat La Decision în care Griezmann spunea, în urmă că trei ani, că nu va sema cu Barcelona, lucru pe care l-a făcut însă anul următor.

Tot Sport notează că nici Griezmann nu s-ar fi simţit prea bine în vestiar, contrar a ceea ce a spus în repetate rânduri.

Griezmann s-a culcat catalan, s-a trezit „plăpumar”

Antoine Griezmann a revenit la Atletico, așa cum îi era dorința. Barcelona a scăpat de un salariu de 21.000.000 de euro, iar ”plăpumarii” l-au înregimentat la ora locală 23.59!!! Concret, francezul, campion mondial, a fost doar la un minut distanță de a rămâne pe ”Camp Nou”.

Reclamă

Griezmann a venit la FC Barcelona în 2019, după 257 de meciuri la trupa lui ”Cholo” Simeone, cu care a rămas în condiții excelente, contra unei sume uriașe, 120.000.000mde euro, clauza de reziliere a contractului său. Dar Antoine nu s-a aflat în apele sale niciodată printre catalani, deși a adunat peste 100 de meciuri.

Concret, Barcelona a pierdut prin Messi și Griezmann 60 de goluri pe sezon, dar a făcut o economie de 150.000.000 euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și