Închide meniul

Pierre-Emerick Aubameyang a ajuns să câștige la Barcelona de 84 de ori mai puțin decât la Arsenal. Cum a fost convins să accepte un salariu de Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 13:55 / Actualizat: 1 februarie 2022, 15:08

Reclamă
Pierre-Emerick Aubameyang a ajuns să câștige la Barcelona de 84 de ori mai puțin decât la Arsenal. Cum a fost convins să accepte un salariu de Liga 1

Pierre-Emerick Aubameyang va avea un salariu incredibil la Barcelona

Profimediaimages

„Tunarii” au acceptat să renunțe la Aubameyang pentru a scăpa de salariul uriaș pe care îl avea acesta. Încasa nu mai puțin de 350.000 de lire sterline (n.r. 420.000 de euro) pe săptămână. Din estimările britanicilor, s-a făcut astfel o economie de 25 de milioane de lire sterline (n.r. 30 de milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul incredibil pe care îl va avea Pierre-Emerick Aubameyang la Barcelona

Surprinzător este că Aubameyang a acceptat propunerea primită de la gruparea de pe Camp Nou. A ales să renunțe la o sumă importantă de bani pe care o mai avea de primit de la „tunari” doar pentru a putea fi titular meci de meci. Devenise rezervă la Arsenal. Mai mult decât atât, va încasa un salariu de necrezut la Barcelona.

Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, catalanii s-au arătat dispuși să îi achite un salariu pe care îl primesc și jucători din Liga 1. Potrivit mundodeportivo.com, Aubameyang va primi numai 20.000 de euro pe lună. Prin urmare, fotbalistul va primi de 84 de ori mai puțin decât încasa în Premier League.

Aubameyang a înscris numai patru goluri în această ediție din campionatul Angliei. Sezonul trecut a punctat de patru ori.

Economie uriașă făcută de Barcelona

Ieri s-a încheiat perioada de mercato și am adus mai mulți jucători la prima echipă. Probabil, la finalul săptămânii îl vom prezenta pe Aubameyang. Acum trebuie să muncim pentru a redresa situația economică a clubului. Avem nevoie ca fanii să ne fie alături în această perioadă neagră din istoria Barcelonei.

Reclamă

Am redus bugetul de salarii cu 159 de milioane de euro. Vreau să le mulțumesc tuturor angajaților clubului„, a anunțat președintele Barcelonei, Juan Laporta.

Aubameyang a parafat o înțelegere valabilă până la vară, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. Dacă gruparea blaugrana nu va dori să îl păstreze, va fi nevoită să achite o sumă de bani.

Aubameyang a fost soluția de rezervă găsită de Xavi, după ce nu l-a putut transfera pe Alvaro Morata. Atletico nu a acceptat să își ajute o rivală din La Liga. Antrenorul Barcelonei avea nevoie de o extremă după ce Dembele a fost trimis la echipa a doua și a fost anunțat că nu mai are ce căuta pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Din cauza problemelor financiare, Lionel Messi nu a putut fi păstrat și a fost lăsat să plece la PSG. În schimb, catalanii au semnat în această iarnă cu Adama Traore și Ferran Torres.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și