Închide meniul
VIDEO

Pierre-Emerick Aubameyang a înscris primul său gol pentru Barcelona! Cursă de senzație și performanță remarcabilă reușită în derby-ul cu Valencia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2022, 18:13

Pierre-Emerick Aubameyang a înscris primul său gol pentru Barcelona! Cursă de senzație și performanță remarcabilă reușită în derby-ul cu Valencia

Pierre-Emerick Aubameyang a marcat pentru Barcelona

Profimediaimages

  • Pierre-Emerick Aubameyang, primul său gol la Barcelona
  • Atacantul din Gabon a marcat în derby-ul cu Valencia

Gabonezul venit în această iarnă de la Arsenal a deschis scorul în minutul 23. Servit de Jordi Alba, Aubameyang a reușit o cursă de senzație și l-a învins pe Mamardashvili. A înscris astfel primul gol pentru Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre-Emerick Aubameyang a înscris în Valencia – Barcelona

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI AUBAMEYANG

Aubameyang a devenit astfel al patrulea jucător care înscrie, în secolul 21, în patru dintre cele mai importante campionate din Europa. A mai făcut-o în Premier League (68 de goluri), Bundesliga (98 de goluri) și Ligue 1 (41 de goluri). Numai Stefan Jovetic, Michy Batshuayi și James Rodriguez.

Atacantul catalanilor a mai înscris un gol până la pauză. A făcut „dubla” din pasa puștiului minune Gavi. Reușita a fost analizată cu VAR, dar a fost validată după ce s-a observat că gabonezul nu era în poziție de ofsaid.

Reclamă

Format la AC Milan, Aubamenyang a jucat de-a lungul carierei pentru Dijon, Lille, AS Monaco, Saint-Etienne, Borussia Dortmund și Arsenal.

Aubameyang i-a cucerit pe fanii Barcelonei. „Sunt aici să câștig UEFA Champions League!”

Pierre-Emerick Aubameyang i-a cucerit pe fanii Barcelonei încă de la primele declarații. Atacantul gabonez e pus pe fapte mari și vrea să câștige UEFA Champions League alături de catalani.

Aubameyang a semnat cu Barcelona liber de contract, după ce Arsenal l-a pus pe liber. Atacantul de 32 de ani are o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona este un club grozav care trebuie să câștige Liga Campionilor, de aceea am venit aici. Sunt aici să dau totul ca să revenim în Champions League și apoi să o câștigăm. Întotdeauna am visat să joc în La Liga, este ceva la care am visat în copilărie. Aceasta este oportunitatea vieții mele. Barça este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, de aceea sunt aici”, a spus Aubameyang, la prezentarea oficială la Barcelona.

Aubameyang a semnat cu Barcelona până în 2025, dar are o opțiune în contract prin care poate pleca în anul 2023. Aubameyang a înscris numai patru goluri în această ediție din campionatul Angliei. Sezonul trecut a punctat de patru ori.

„Tunarii” au acceptat să renunțe la Aubameyang pentru a scăpa de salariul uriaș pe care îl avea acesta. Încasa nu mai puțin de 350.000 de lire sterline (n.r. 420.000 de euro) pe săptămână. Din estimările britanicilor, s-a făcut astfel o economie de 25 de milioane de lire sterline (n.r. 30 de milioane de euro). Aubameyang va primi numai 20.000 de euro pe lună la Barcelona. Prin urmare, fotbalistul va primi de 84 de ori mai puțin decât încasa în Premier League.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17 apr., 17:15
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..”
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona - PSG 1-4!
Liga Campionilor • 17 apr., 13:05
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Liga Campionilor • 17 apr., 11:12
FOTO
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj
Liga Campionilor • 17 apr., 9:30
„În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona!
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17 apr., 0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf