Închide meniul

Aubameyang i-a cucerit pe fanii Barcelonei. „Sunt aici să câștig UEFA Champions League!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2022, 16:33

Aubameyang i-a cucerit pe fanii Barcelonei. „Sunt aici să câștig UEFA Champions League!

Aubameyang i-a cucerit pe fanii Barcelonei

Profimedia

  • Aubameyang i-a cucerit pe fanii Barcelonei
  • Obiectivul uriaș pe care și l-a propus

Aubameyang a semnat cu Barcelona liber de contract, după ce Arsenal l-a pus pe liber. Atacantul de 32 de ani are o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aubameyang i-a cucerit pe suporterii Barcelonei

„Barcelona este un club grozav care trebuie să câștige Liga Campionilor, de aceea am venit aici. Sunt aici să dau totul ca să revenim în Champions League și apoi să o câștigăm. Întotdeauna am visat să joc în La Liga, este ceva la care am visat în copilărie. Aceasta este oportunitatea vieții mele. Barça este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, de aceea sunt aici”, a spus Aubameyang, la prezentarea oficială la Barcelona.

;

Reclamă

Aubameyang a semnat cu Barcelona până în 2025, dar are o opțiune în contract prin care poate pleca în anul 2023. Aubameyang a înscris numai patru goluri în această ediție din campionatul Angliei. Sezonul trecut a punctat de patru ori.

Citește și:

Pierre-Emerick Aubameyang a ajuns să câștige la Barcelona de 84 de ori mai puțin decât la Arsenal

Arsenal a acceptat să renunțe la Aubameyang pentru a scăpa de salariul uriaș pe care îl avea acesta. Încasa nu mai puțin de 350.000 de lire sterline (n.r. 420.000 de euro) pe săptămână. Din estimările britanicilor, s-a făcut astfel o economie de 25 de milioane de lire sterline (n.r. 30 de milioane de euro).

Reclamă

Surprinzător este că Aubameyang a acceptat propunerea primită de la gruparea de pe Camp Nou. A ales să renunțe la o sumă importantă de bani pe care o mai avea de primit de la „tunari” doar pentru a putea fi titular meci de meci. Devenise rezervă la Arsenal. Mai mult decât atât, va încasa un salariu de necrezut la Barcelona.

Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, catalanii s-au arătat dispuși să îi achite un salariu pe care îl primesc și jucători din Liga 1. Potrivit mundodeportivo.com, Aubameyang va primi numai 20.000 de euro pe lună. Prin urmare, fotbalistul va primi de 84 de ori mai puțin decât încasa în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 0:55
Barcelona – Napoli 3-1 și Arsenal – Porto 1-0 (4-2 d.l.d.)! „Tunarii”, calificare la penalty-uri în sferturile Champions League