Închide meniul

Piers Morgan a contestat Balonul de Aur câştigat de Messi! Prietenul lui Cristiano Ronaldo: „Încă o dovadă că este aranjat”

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 16:03

Reclamă
Piers Morgan a contestat Balonul de Aur câştigat de Messi! Prietenul lui Cristiano Ronaldo: „Încă o dovadă că este aranjat

Piers Morgan a contestat Balonul de Aur câştigat de Messi

Cristiano Ronaldo şi Piers Morgan, la masă / Profimedia

Piers Morgan a contestat Balonul de Aur câştigat de Messi Starul argentinian a primit pentru a opta oară premiul oferit de revista France Football.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Messi a ajuns la opt trofee, Cristiano Ronaldo a rămas la cinci Baloane de Aur. De altfel, pentru prima oară în ultimii 20 de ani, portughezul nu s-a regăsit în lista cu cei 30 de nominalizaţi.

Piers Morgan a contestat Balonul de Aur câştigat de Messi

Piers Morgan, celebrul prezentator tv din Marea Britanie şi prieten cu Cristiano Ronaldo, nu a primit prea uşor vestea că Lionel Messi, marele rival al portughezului, a primit al optulea Balon de Aur.

Morgan consideră că Erling Haaland ar fi trebuit să fie declarat câştigător la ediţia din acest an. Din punctul său de vedere, ediţia din acest an a reprezentat o nouă dovadă că modul prin care se alege câştigătorul este aranjat. De asemenea, Morgan este de părere că Ronaldo ar fi trebuit să aibă 7 Baloane de Aur, în timp ce Messi are doar 5.

„Faptul că Messi a câștigat în mod absurd Balonul de Aur anul acesta este încă o dovadă că modul prin care se alege câștigătorul este aranjat.

Reclamă

Ar fi trebuit să aibă cu două mai puțin, iar Cristiano cu două mai mult. Iar Haaland trebuia să câștige anul acesta. Punct”, a scris Piers Morgan pe X, fostul Twitter.

Reacţia uluitoare a lui Cristiano Ronaldo, după ce Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur

Cristiano Ronaldo nu a fost prezent la Gala Balonului de Aur 2023 de la Paris. Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, portughezul nu s-a regăsit pe lista celor 30 de nominalizaţi la prestigiosul premiu oferit de revista France Football.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, care are în palmares cinci Baloane de Aur, a oferit o reacţie surprinzătoare. Portughezul a comentat pe Instagram la o postare în care jurnalistul celor de la AS.com, Tomas Roncero, a analizat Balonul de Aur câştigat de Lionel Messi.

În filmarea respectivă, spaniolul spune că Messi a meritat doar cinci din cele opt Baloane de Aur câştigate. Cristiano Ronaldo a apreciat postarea şi a lăsat şi un comentariu, cu patru emojiuri în care râde cu lacrimi, dar nu se ştie încă ce a vrut portughezul să transmită cu acest comentariu.

„Salutare, prieteni! Ce ştiam că se va întâmpla, s-a întâmplat. I-au dat lui Messi încă un Balon de Aur.

A mers la Miami pentru a se retrage, chiar dacă părea deja retras la PSG. A câştigat Cupa Mondială, da, dar cu şase penalty-uri. Cupa Mondială a fost acum 10 luni.

Messi are opt Baloane de Aur, dar trebuia să aibă cinci. Are Baloanele de Aur ale lui Iniesta/Xavi, al lui Lewandowski care a câştigat şase trofee într-un sezon şi al lui Haaland care a fost cel mai bun marcator”, a scris Tomas Roncero, în postarea respectivă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și