Închide meniul

Pisa vrea să-l transfere definitiv pe Olimpiu Moruţan! Suma pusă în joc pentru internaţionalul român: „Va rămâne sigur în Italia!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 13:16 / Actualizat: 24 ianuarie 2023, 14:20

Pisa vrea să-l transfere definitiv pe Olimpiu Moruţan! Suma pusă în joc pentru internaţionalul român: „Va rămâne sigur în Italia!

Olimpiu Moruțan poate fi transferat definitiv de Pisa

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Pisa / Profimedia

Pisa vrea să-l cumpere pe Olimpiu Moruţan de la Galatasaray! Anunţul a fost făcut de Giovanni Becali, care susţine că italienii pun în joc suma de 3,5 milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, în vârstă de 23 de ani, a fost împrumutat de Galatasaray la Pisa, la startul sezonului. Internaţionalul român are un sezon de vis la Pisa, acolo unde a marcat 5 goluri şi a oferit 7 pase decisive, în 20 de partide bifate.

Pisa vrea să-l transfere definitiv pe Olimpiu Moruţan

Giovanni Becali a dezvăluit că Pisa nu vrea să mai aştepte până la finalul sezonului, iar oficialii italieni le-au făcut deja o ofertă celor de la Galatasaray.

Concret, Pisa le oferă turcilor suma de 3,5 milioane de euro, iar dacă mutarea se va realiza la finalul sezonului, iatlienii vor fi nevoiţi să mai scoată din buzunar alte două milioane de euro.

Totodată, Giovanni Becali a dat de înţeles că Olimpiu Moruţan ar putea rămâne în Italia, chiar şi dacă Pisa nu îl va cumpăra definitiv.

Reclamă

„Pisa vrea să facă opțiunea de acum. Are 5,5 milioane de euro la sfârșitul sezonului și ei au propus 3,5 milioane de euro celor de la Galatasaray acum toți odată. Galata chiar dacă nu are bani acum nu e de acord, dar vom vedea.

Moruțan dacă dă 10 goluri și 7 assituri si mai dă 5 assisturi va rămâne sigur în Italia. Nu știu dacă la Pisa. Pisa are opțiunea, dacă nu îl va vinde să facă o diferență de bani.

E un copil care și-a băgat mințile în cap. Acum văd că își vede de treaba, a devenit un om important al echipei și sper să ajungă acolo unde ne dorim cu toții”, a declarat Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Ce răspuns a oferit antrenorul turcilor

Olimpiu Moruțan se poate întoarce la Galatasaray. Okan Buruk, antrenorul de la Galatasaray, a comentat situația fotbalistului împrumutat la Pisa, în serie B.

După ce nu a reușit să se adapteze în Turcia, Moruțan a fost cedat sub formă de împrumut în liga a doua din Italia.

La Pisa situația a stat diferit. Mijlocașul român și-a recăpătat pofta de joc și a impresionat în repetate rânduri. În acest context, antrenorul turc de la Galata a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Olimpiu în Turcia.

„Îi urmărim pe jucătorii care sunt împrumutați, însă nu știu dacă cluburile respective își vor folosi opțunile de transfer defintiv. Am văzut că Mustafa Muhammed (n.r – împrumutat la Nantes) se află într-o formă bună.

Moruțan, la fel, a fost foarte eficient în ultima vreme, îi urmărim meciurile. Sunt jucătorii noștri și vom face o evaluare la finalul sezonului”, a spus Okan Buruk, citat de takvim.com.tr.

Pisa îl poate transfera definitiv pe jucătorul român pentru 5,5 milioane de euro. Totuși, italienii vor să reducă din sumă și să le ofere turcilor doar 3 milioane de euro. Cum situația clubului din Istanbul este una dificilă, sunt șanse mari ca negocierile să aibă succes.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și