Închide meniul

Popularitatea lui Lionel Messi a „explodat” după câștigarea Campionatului Mondial! Câți urmăritori are pe Instagram

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 decembrie 2022, 0:00

Popularitatea lui Lionel Messi a explodat” după câștigarea Campionatului Mondial! Câți urmăritori are pe Instagram

Lionel Messi poate bifa două borne uriaşe în Argentina - Panama

Lionel Messi, cu trofeul Cupei Mondiale 2022 / Profimediaimages

Popularitatea lui Lionel Messi a „explodat” după câștigarea Campionatului Mondial! Cifra persoanelor, care urmăresc contul de Instagram al starului argentinian, a ajuns la 400 de milioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala CM 2022, Argentina s-a impus în fața Franței după loviturile de departajare, scor 3-3 (4-2 d.l.d).

Popularitatea lui Lionel Messi a „explodat” după câștigarea Campionatului Mondial

Contul de Instagram al lui Lionel Messi a ajuns să fie urmărit de 400 de milioane de oameni, după ce starul argentinian a câștigat Cupa Mondială. Această cifră îl plasează pe locul 2 în topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram, pe primul loc aflându-se „rivalul” Cristiano Ronaldo.

La începutul lui 2022, contul lui Lionel Messi avea 300 de milioane de urmăritor, ceea ce înseamnă că actualul jucător de la PSG termină anul cu 100 de milioane de urmăritori în plus.

Topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram, potrivit sportico.com:

Reclamă
  1. Cristiano Ronaldo – 518de milioane
  2. Lionel Messi – 400 de milioane
  3. Kylie Jenner – 375 de milioane
  4. Selena Gomez – 364 de milioane
  5. Dwayne Johnson – 354 de milioane
  6. Ariana Grande – 345 de milioane
  7. Kim Kardashian – 336 de milioane
  8. Beyonce – 286 de milioane
  9. Khloe Kardashian – 283 de milioane
  10. Justin Bieber – 270 de milioane

Leo Messi, după ce a câștigat Cupa Mondială

„E o nebunie. E frumos acest trofeu. Acesta este trofeul pe care l-am dorit toată viața mea. Este visul meu de când eram copil. Nu mă retrag de la naționala Argentinei. Vreau să joc în continuare din postura de campion.

Am suferit mult, dar am reușit. De-abia așteptăm să ajungem în Argentina să vedem ce nebunie va fi. E o nebunie că s-a întâmplat așa. Mi-am dorit foarte mult trofeul. Știam că Dumnezeu mi-l va da și acum mă bucur de el”, a spus Leo Messi, după Argentina – Franța.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și