Închide meniul

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina! Anunțul făcut de uriașul fotbalist

Dan Roșu Publicat: 18 decembrie 2022, 22:05

  • Lionel Messi nu se retrage de la națională
  • Messi a fost declarat jucătorul turneului

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina a venit. Lionel Messi a anunțat că nu se va retrage din naționala Argentinei, cu care a cucerit cele mai importante două trofee în ultimii doi ani. Cupa Mondială vine după Copa America 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi vrea să joace din postura de campion mondial. Asta după ce a fost declarat cel mai bun jucător al turneului, după cele 7 goluri marcate. El a devenit și jucătorul cu cele mai multe prezențe la Cupa Mondială.

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina!

”E o nebunie. E frumos acest trofeu. Acesta este trofeul pe care l-am dorit toată viața mea. Este visul meu de când eram copil. Nu mă retrag de la naționala Argentinei. Vreau să joc în continuare din postura de campion.

Reclamă

Am suferit mult, dar am reușit. De-abia așteptăm să ajungem în Argentina să vedem ce nebunie va fi. E o nebunie că s-a întâmplat așa. Mi-am dorit foarte mult trofeul. Știam că Dumnezeu mi-l va da și acum mă bucur de el”, a spus Messi.

Mesajul lui Neymar pentru Lionel Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială

Mesajul lui Neymar pentru Lionel Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială nu a întârziat să apară. Starul Braziliei a uitat de rivalitatea istorică dintre cele două țări.

Reclamă

Chiar dacă a plâns în hohote după eliminarea în sferturile de finală, Neymar nu a uitat de colegul și bunul său prieten. Asta chiar dacă cel învins a fost un alt coleg de la PSG, Kylian Mbappe.

”Felicitări, fratele meu!”, a fost mesajul scurt al lui Neymar, care a postat pe Facebook o poză cu Lionel Messi cu mâna pe Cupa Mondială, în momentul în care primea premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final.

Nu este prima oară când Neymar are o asemenea reacție. În 2021, când Argentina a câștigat Copa America în fața Braziliei, pe Maracana, Neymar și-a șters lacrimile și a mers printre argentinieni pentru a se îmbrățișa zeci de secunde cu prietenul său.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a fost costumat de șeici înainte să ridice Cupa Mondială. Starul argentinian a devenit campion mondial cu Argentina, după ce a învins Franța în finală, la loviturile de departajare, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

La festivitatea de premiere, Lionel Messi a avut parte de o surpriză. Înainte să primească mult așteptatul trofeu, căpitanul sud-americanilor a fost îmbrăcat cu o pelerină neagră, transparentă, cu margini aurii de către șeicii din Qatar.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Istvan Kovacs, la centru în meciul „de foc” al catalanilor 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren