Închide meniul

Premiul de la gala Balonului de Aur pe care Real Madrid nu l-a ridicat, boicotând evenimentul! Ce au spus prezentatorii

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2024, 23:14

Reclamă
Premiul de la gala Balonului de Aur pe care Real Madrid nu l-a ridicat, boicotând evenimentul! Ce au spus prezentatorii

Premiul de la gala Balonului de Aur pe care Real Madrid nu l-a ridicat, boicotând evenimentul!

Real Madrid / Profimedia

Acesta este premiul de la Gala Balonului de Aur pe care Real Madrid nu l-a ridicat, boicotând evenimentul! A fost un moment jenant la Paris, dat fiind scandalul provocat de clubul din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a decis să boicoteze evenimentul de la Paris după ce Fabrizio Romano a dezvăluit faptul că Vinicius nu va primi Balonul de Aur. Oficialii madrileni suspectează faptul că decizia este legată de proiectul Superligii Europei, în care clubul era implicat.

Premiul de la gala Balonului de Aur pe care Real Madrid nu l-a ridicat, boicotând evenimentul!

Real Madrid a câștigat, la gala de la Paris, trofeul de cel mai bun club al anului. Cum niciun oficial al clubului „blanco” nu a fost prezent la prestigiosul eveniment, trofeul a rămas în mâinile prezentatorilor.

”Felicitări lui Real Madrid pentru acest trofeu binemeritat, după ce a câștigat a 15-a Ligă a Campionilor și al 36-lea titlu de campioană a Spaniei. Felicitări!”, au transmis prezentatorii Didier Drogba și Sandy Heribert.

De asemenea, la scurt timp după decernarea trofeului de cel mai bun club, Carlo Ancelotti a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor. Astfel, evenimentele „jenante” s-au ținut lanț la Paris.

Reclamă
Reclamă

Ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur!

Iată ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur! Jucătorul de la Manchester City, anunțat de unele voci drept câștigător al trofeului, a vorbit despre controversa creată.

În ziua galei, Fabrizio Romano a dezvăluit că Vinicius nu va câștiga prestigiosul trofeu. Vesta a venit ca un trăsnet pentru Real Madrid, care a decis să nu își mai trimită delegația la gala de la Paris.

Întrebat despre controversele create în jurul galei, dar și despre faptul că a fost anunțat drept câștigător, Rodri a transmis că nu știe nimic despre aceste informații.

Reclamă

Starul de la Manchester City, care a câștigat EURO 2024 alături de selecționata Spaniei, a spus și că nu a avut nicio emoție în ziua galei.

„Nu știu nimic. Am fost foarte liniștit toată ziua. A fost foarte dificil pentru mine să ajung aici. E o decizie care nu depinde de mine. Dacă mă susțin, bine, dacă nu…”, a spus Rodri, citat de marca.com.

Gala de decernare a Balonului de Aur 2024, de la Paris, poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Potrivit unui clasament apărut pe rețelele de socializare, Rodri va câștiga marele trofeu, în timp ce Vinicius se va clasa doar pe locul al 2-lea.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 29 oct.

Prima reacţie a lui Vinicius după ce Rodri a câştigat Balonul de Aur 2024! Mesajul superstarului brazilian

0:33 29 oct.

Gică Hagi a dezvăluit că un jucător al lui a vomitat la pauza meciului: „L-am obligat să joace”! Ce a spus despre Denis Alibec

0:14 29 oct.

VIDEOAVS – FC Porto 0-5 a fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:07 29 oct.

Rodri, primul spaniol care a câștigat Balonul de Aur după 64 de ani! A intrat și în istoria lui Manchester City

23:53

Denis Alibec, prima reacție după 3-2 cu Universitatea Craiova! Care a fost secretul din spatele victoriei

23:44

FotoRodri a câştigat Balonul de Aur 2024! Prima reacţie a spaniolului după ce a primit trofeul: „O seară magică pentru mine”

1 „Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0 2 Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor! 3 VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!” 4 Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului 5 Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!” 6 Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0
Citește și