Închide meniul

Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 martie 2024, 20:55

Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai

Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai, formaţie care a ajuns la şapte meciuri la rând fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic a pierdut şi meciul de vineri, de pe terenul celor de la Abha, echipa lui Ciprian Tătăruşanu, care s-a impus cu 2-0.

Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai

Eşecul de pe terenul celor de la Abha a fost decisiv în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf. Potrivit alyaum.com, conducerea lui Al Tai l-a demis pe antrenorul român, care are şi un înlocuitor. Ben Zakri, cel care a fost prezent la meciul cu Abha, va prelua echipa. Până în acest moment nu există un anunţ oficial din partea clubului.

Laurenţiu Reghecampf se afla pe banca celor de la Al Tai din luna septembrie 2023. El a preluat formaţia din Arabia Saudită la scurt timp după despărţirea de Universitatea Craiova. În 16 meciuri cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă, Al Tai a câştigat doar 3 meciuri şi a mai remizat de alte 2 ori în această perioadă.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf o lasă pe Al Tai pe locul 16, loc retrogradabil, cu 18 puncte obţinute în 22 de etape.

Abha – Al Tai 2-0

Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf, după ce a fost bătut de echipa lui Ciprian Tătăruşanu. Aceasta a fost a 6-a înfrângere pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf în ultimele 7 meciuri.

Echipa saudită Abha, pentru care evoluează portarul român Ciprian Tătăruşanu, a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Al-Tai.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Abha şi Al-Tai s-a disputat în etapa a 22-a din Saudi Pro League.

Gazdele au deschis scorul în minutul 38, prin polonezul Grzegorz Krychowiak, şi l-a majorat prin acelaşi Krychowiak, în minutul 49.

Abha, echipă la care portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost integralist, s-a impus cu 2-0, şi este pe locul 17, penultimul, cu 18 puncte, în timp ce Al-Tai, fosta echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf, se află un loc mai sus, pe 16, cu acelaşi număr de puncte, 18, scrie news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și