Închide meniul

Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 19:33

Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai

Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai. Aceasta a fost a 6-a înfrângere pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf în ultimele 7 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa saudită Abha, pentru care evoluează portarul român Ciprian Tătăruşanu, a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Al-Tai, antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf

Meciul dintre Abha şi Al-Tai s-a disputat în etapa a 22-a din Saudi Pro League.

Gazdele au deschis scorul în minutul 38, prin polonezul Grzegorz Krychowiak, şi l-a majorat prin acelaşi Krychowiak, în minutul 49.

Abha, echipă la care portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost integralist, s-a impus cu 2-0, şi este pe locul 17, penultimul, cu 18 puncte, în timp ce Al-Tai, formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf, se află un loc mai sus, pe 16, cu acelaşi număr de puncte, 18, scrie news.ro.

Reclamă

Sorin Cârţu, semnal de alarmă după ce a auzit scenariul revenirii lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova

Sorin Cârţu a tras un semnal de alarmă după ce a auzit scenariul revenirii lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul preşedinte al echipei lui Mihai Rotaru nu vede cu ochi buni o întoarcere a antrenorului în vârstă de 48 de ani, care este pe punctul de a fi dat afară de Al-Tai.

Reghecampf şi-a forţat plecarea de la echipa lui Mihai Rotaru. S-a despărţit de Universitatea Craiova în septembrie 2023, dar încă nu a plătit suma de 300.000 de euro. Patronul oltenilor l-a dat în judecată şi a câştigat la Comisii.

Sorin Cârţu nici nu ia în calcul numirea lui Laurenţiu Reghecampf sau a lui Marius Şumudică în locul lui Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – te-ai gândit și tu la un Șumudică, la un Reghecampf?) Eu am mai puțin puterea să mă gândesc. Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu s-a vorbit în oraș să fie zvonuri în senul ăsta că s-ar schimba antrenorul. Din contră.

Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Badea, au mâncat la mine la restaurant. Venea după ședința avută cu antrenorul. Nu l-am simțit și n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidență lucrul ăsta. În discuțiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Șumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva

Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul. Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândască că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea.

Jucătorii mai puțin, dar mă refer la public, care iubesc echipa asta și au suferit”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și