Închide meniul

Presa din Scoţia, verdict despre situaţia lui Ianis Hagi: „Corpul lui este în urmă cu doi ani!”

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 12:52

Reclamă
Presa din Scoţia, verdict despre situaţia lui Ianis Hagi: „Corpul lui este în urmă cu doi ani!

Presa din Scoţia, verdict despre situaţia lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Presa din Scoţia a oferit un verdict despre situaţia lui Ianis Hagi. Scoţienii notează faptul că internaţionalul român nu este pe placul lui Michael Beale, antrenorul celor de la Rangers. De asemenea, aceştia mai menţionează şi că fiul „Regelui” este în continuare afectat de accidentarea suferită în urmă cu mai bine de un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost rezervă în toate meciurile lui Rangers din acest sezon. În ultimul meci, din Cupa Scoţiei, internaţionalul român de 24 de ani a bifat 34 de minute.

Presa din Scoţia, verdict despre situaţia lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost analizat în presa din Scoţia, ca urmare a faptului că s-a plâns de situaţia sa de la Rangers. Mijlocaşul a declarat, la ultima conferinţa de presă susţinută, că respectă deciziile antrenorului lui Rangers, însă nu este de acord cu ele.

În acest context, scoţienii au notat faptul că fizicul lui Ianis Hagi a rămas în urmă cu doi ani, în ciuda faptului că acesta s-a refăcut după accidentarea cumplită suferită în ianuarie 2022.

De asemenea, scoţienii au mai notat faptul că viitorul lui Ianis Hagi pe Ibrox este unul incert, dat fiind faptul că nu este pe placul lui Micahel Beale, antrenorul lui Rangers.

Reclamă

„Corpul său este acum cu doi ani în urma creierului. Este mai lent, mai slab, mai în vârstă. Ianis gândește în mod clar la viteza jocului, dar corpul lui nu ține pasul. Și asta se întâmplă cu accidentările pe termen lung – jucătorul pierde ritmul echipei, coeziunea.

Nu este jucătorul lui Michael Beale. A fost adus de Steven Gerrard. Iar Beale a înlocuit aproape întreaga echipă care a jucat anterior pentru Giovanni van Bronckhorst sau Gerrard. Nu-l privește pe Hagi ca pe omul său, nu se potrivește deloc profilului dorit de el și nici nu-l place prea mult.

Michael Beale și-a construit propriul Rangers și acesta nu pare să-l includă pe român, fie că e bine sau rău”, notează jurnaliştii de la ibroxnoise.com.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers

Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers. După victoria celor de la Rangers din Cupa Ligii, în care Ianis Hagi a jucat doar 33 de minute, internaţionalul român a susţinut o conferinţă de presă în care a avut un discurs fără precedent.

„Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc. Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și