Închide meniul

Presa din Turcia anunţă că Alexandru Cicâldău este jucătorul de la Galatasaray infectat cu Covid-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 10:40

Presa din Turcia anunţă că Alexandru Cicâldău este jucătorul de la Galatasaray infectat cu Covid-19

Alexandru Cicâldău are Covid-19

Twitter Galatasaray

Alexandru Cicâldău este jucătorul infectat cu noul coronavirus, scrie presa din Turcia la o zi după anunţul făcut de Galatasaray. Sursa citată mai spune că locul lui Alexandru Cicâldău va fi luat de Olimpiu Moruţan în partida pe care Galatasaray Istanbul o va suţine sâmbătă, cu Altay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Testele PCR pentru COVID-19 realizate astăzi (n.r. vineri) de jucătorii noştri, staff-ul tehnic şi ceilalţi angajaţi în zona de performanţă … au evidenţiat un singur test pozitiv. Tratamentul şi carantina au fost iniţiate„, s-a precizat într-un comunicat al celor de la Galata.

Citește și:

Alexandru Cicâldău trece printr-o formă de senzaţie

Alexandru Cicâldău a fost unul dintre cei mai lăudaţi jucători în ultima perioadă. Cu Marseille, Cicâldău a avut cea mai solidă prestaţie de până acum în tricoul celor de la Galatasaray. De altfel, victoria în faţa francezilor a fost cea care a parafat calificarea trupei Cim-Bom-Bom în primăvara cupelor europene. Mijlocașul român a decis soarta partidei chiar din prima parte a meciului. A marcat un gol şi a centrat decisiv la autogolul lui Ćaleta-Car.

Ziariştii de la Istanbul nu au mai contenit cu laudele la adresa românului. „Cicâldău a marcat această partidă, arhitectul victoriei. Recital, a făcut diferența”, au spus cei de la fanatik.com, care l-au şi ales starul confruntării. „A fost cea mai valoroasă prestație a lui Cicâldău de la începutul sezonului”, a spus şi cei de la Fotomaç. Şi un editorialist de la Hürriyet l-a lăudat pe internaţionalul român. „Eliberat, Cicâldău a jucat nu doar cel mai bun meci la Galatasaray, a fost probabil partida carierei. A fost semnalul așteptat asupra viitorului său”, spune ziaristul turc.

Mai mult, ziaristul turc vine cu o dezvăluire de senzaţie despre Cicâldău. Ar putea ajunge căpitanul Galatei. „El este cel mai puternic candidat să devină căpitanul acestei echipe după plecarea lui Muslera”. Portarul uruguayan are 35 de ani și este de un deceniu la „Cim-Bom-Bom”.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și