Închide meniul

Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev! Reacţia românului: „Greşelile de arbitru afectează jucătorii!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2022, 19:40

Reclamă
Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev! Reacţia românului: „Greşelile de arbitru afectează jucătorii!

Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Liev

Mircea Lucescu are probleme la Dinamo Kiev / Antena Sport

Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev. Echipa antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Ucrainei Presa din Ucraina speculează că antrenorul Mircea Lucescu s-ar putea despărţi de Dinamo Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a deschis scorul în meciul Vorskla, prin Buyalsky, în minutul 33, dar a fost egalată în finalul primei reprize, în minutul 44, când oapseţii au înscris prin golul lui Yurchenko.

Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev

Dinamo Kiev este pe locul 8 în clasament, cu 10 puncte, iar presa ucraineană anunţă o posibilă despărţire între antrenorul în vârstă de 77 de ani şi Dinamo Kiev. Motivul ar fi comportarea sub aşteptări a echipei în campionat şi în cupele europene. În schimb mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Şaparenko a declarat pentru sport.ua că motivul rezultatelor mai slabe din acest sezon este situaţia din ţară, plus despărţirea de mulţi dintre jucătorii străini care se aflau sub contract cu Dinamo Kiev:

Experţii cunosc totul foarte bine! Când Dinamo Kiev a avut atât de multe rezultate bune timp de doi ani, nimeni nu spunea nimic Acum sunt de ajuns trei înfrângeri în campionat ca să înceapă să curgă criticile”, a declarat Şaparenko.

Reacţia lui Mircea Lucescu după Dinamo Kiev – Vorskla Poltava 1-1

Mircea Lucescu a oferit primele explicaţii după un nou pas greşit în campionatul din Ucraina. Tehnicianul român a avut nemulţumiri legate şi de arbitraj.

Reclamă

Am pierdut două puncte. Adversarul s-a arătat a fi o echipă extrem de motivată. Asta nu a reușit să o demonstreze Vorskla în ultimele două meciuri.

Ceea ce o dovedește încă o dată este ceea ce le spun în mod constant jucătorilor mei: toți adversarii evoluează cu noi într-un mod special și aproape întotdeauna în meciul împotriva noastră practică cel mai puternic joc. Trebuie să fim pregătiți pentru asta.

A fost un joc dur. Din punct de vedere fizic, am arătat bine astăzi. Dar în ceea ce privește concentrarea, totul a fost exact la fel ca în meciurile anterioare. Un număr mare de greșeli, în special în linia de mijloc. Am făcut multe greșeli și am ratat multe goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Acestea sunt lucruri mici, dar ele alcătuiesc jocul, rezultatul. Ca în meciurile precedente, totul a fost din nou decis prin greșeli individuale.

Este important cât de repede putem ieși din această stare. Jucătorii sunt dominați de rezultat, iar asta nu face decât să mărească rigiditatea.  Acest lucru duce la o lipsă de curaj în momentele cruciale în care trebuie să-ți asumi riscuri – frica de a-ți asuma riscuri și de a face greșeli iese în prim-plan.

Se simte și absența jucătorilor cheie – Bushchan, Zabarny și cu atât mai mult, Shaparenko. În această situație, responsabilitatea specială revine celor mai experimentați jucători – Tsygankov, Sidorchuk și Buyalsky. Acest lucru le creează dificultăți.

Greșelile de arbitru duc și la nervozitate. Astăzi au fost momente care puteau fi interpretate mai clar. În favoarea noastră. Aceste momente afectează jucătorii și din punct de vedere pur psihologic. Jocul nostru suferă de asta. De aici aceste erori și nervozitate”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și