Închide meniul

Preşedintele lui Napoli, un nou derapaj! Ce a spus despre disputarea Supercupei Italiei în Arabia Saudită: „Sunteţi proşti”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 octombrie 2023, 19:18

Preşedintele lui Napoli, un nou derapaj! Ce a spus despre disputarea Supercupei Italiei în Arabia Saudită: „Sunteţi proşti

Preşedintele lui Napoli, un nou derapaj

Aurelio De Laurentiis, la meciul Frosinone - Napoli / Profimedia

Preşedintele lui Napoli a avut un nou derapaj despre disputarea Supercupei Italiei în Arabia Saudită. Aurelio De Laurentiis consideră că oficialii fotbalului italian au ales să dispute meciurile în această ţară pentru a obţine câteva milioane de euro în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Laurentiis a dat aceste declaraţii în contextul războiului din Israel, fiind de părere că Stadio Olimpico este o locaţie mult mai bună pentru desfăşurarea Supercupei Italiei.

Preşedintele lui Napoli, un nou derapaj

Italienii au urmat modelul spaniolilor şi vor avea o supercupă pentru care se vor lupta patru echipe. Campioana şi vicecampioana din Serie A, plus câştigătoarea şi finalista Cupei, vor juca în Arabia Saudită pentru Supercupa Italiei în luna ianuarie a anului viitor.

Aurelio De Laurentiis, preşedintele campioanei Napoli, nu este de acord cu locul de desfăşurare al partidelor pentru Supercupa Italiei. Preşedintele napoletanilor a vorbit despre riscul la care sunt supuşi jucătorii celor patru echipe participante, în contextul războiului din Israel.

„Aţi văzut ce se întâmplă în Israel? Vă puteţi imagina un blocaj aerian în acele teritorii? Voi vă dați seama că punem în pericol patru avioane cu 120 de jucători, care valorează cât valorează?

Reclamă

Sunteți proşti! Faceţi asta pentru câteva milioane în plus. Mai bine jucăm pe Stadio Olimpico, de ce trebuie să ne obosim să mergem până acolo? Nu boicotez, doar spun să vă gândiţi la asta.

Țările arabe trebuie să se pună în regulă cu respectul pentru femei și pentru muncă. Când cineva vorbește despre sport, ar trebui să împace bunăstarea și sănătatea. Și dacă toate aceste lucruri nu există trebuie să fiu îngrijorat”, a declarat Aurelio De Laurentiis, citat de football-italia.net.

Napoli – Fiorentina şi Inter – Lazio sunt semifinalele Supercupei Italiei, urmând să aibă loc pe 21, respectiv 22 ianuarie 2024. Finala se va juca pe 25 ianuarie.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat!

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat! Statul Israel este în stare de război după ce a fost atacat de organizaţia paramilitară Hamas.

Federaţia Israeliană de Fotbal a făcut solicitare la Nyon ca partidele cu Israel şi Kosovo să fie amânate. Israel trebuia să joace pe 12 octombrie, acasă, cu Elveţia şi pe 15 octombrie, în deplasare, cu Kosovo.

”UEFA a decis că nu va exista niciun meci împotriva Israelului în acest moment. Vom comunica mâine cum arată noul program al echipei naționale. Reuniunea va avea loc, așa cum era programat, luni, la Zurich”, a transmis Federaţia Elveţiană de Fotbal pe contul oficial de Twitter.

S-a luat în calcul şi ca meciul Israel – Elveţia să fie disputat în Cipru, dar în cele din urmă partida nu se va mai disputa acum.

România ar urma să joace în deplasare cu Israel în luna noiembrie, dar şi disputarea acelei partide este în pericol având în vedere că statul Israel a intrat în război împotriva Hamas.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și