Închide meniul

OFICIAL | Meciul Israel – Elveţia a fost amânat! Anunţul Federaţiei Elveţiene de Fotbal

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 22:31

Reclamă
OFICIAL | Meciul Israel – Elveţia a fost amânat! Anunţul Federaţiei Elveţiene de Fotbal

Meciul Israel - Elveţia a fost amânat!

Jucătorii naţionalei statului Israel, în meciul cu România / Profimedia Images

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat! Statul Israel este în stare de război după ce a fost atacat de organizaţia paramilitară Hamas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia Israeliană de Fotbal a făcut solicitare la Nyon ca partidele cu Israel şi Kosovo să fie amânate. Israel trebuia să joace pe 12 octombrie, acasă, cu Elveţia şi pe 15 octombrie, în deplasare, cu Kosovo.

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat!

UEFA a decis că nu va exista niciun meci împotriva Israelului în acest moment. Vom comunica mâine cum arată noul program al echipei naționale. Reuniunea va avea loc, așa cum era programat, luni, la Zurich”, a transmis Federaţia Elveţiană de Fotbal pe contul oficial de Twitter.

S-a luat în calcul şi ca meciul Israel – Elveţia să fie disputat în Cipru, dar în cele din urmă partida nu se va mai disputa acum.

România ar urma să joace în deplasare cu Israel în luna noiembrie, dar şi disputarea acelei partide este în pericol având în vedere că statul Israel a intrat în război împotriva Hamas.

Reclamă

Un star al fotbalului israelian a murit în timpul atacurilor Hamas: „A fost ucis de teroriști”

Un star al fotbalului israelian, Lior Asulin, a murit în timpul atacurilor Hamas. Lior Asulin avea 43 de ani şi fusese atacant la Hapoel Tel Aviv.

Lior Asulin se afla la o petrecere în apropierea graniţiei în momentul în care membrii organizaţiei Hamas au deschis focul asupra persoanelor care se distrau.

Cu mare tristețe, după multe ore în care a fost declarat dispărut, am fost informați că fostul nostru jucător Lior Asulin a fost ucis de teroriști la petrecerea din Re’im.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul Hapoel Tel Aviv transmite condoleanțe și putere familiei lui Lior în aceste momente dificile”, au transmis cei de la Hapoel Tel Aviv.

Lior Asulin a evoluat în Israel la Beitar Ierusalim, Bnei Yehuda, Petah Tikva şi Hapoel Tel Aviv. El a marcat 88 de goluri în prima ligă israeliană.

Bilanţul provizoriu al atacurilor Hamas în Israel este de cel puţin 600 de morţi şi peste 2.000 de răniţi. În contraatacul Israelului au decedat cel puţin 300 de persoane şi au fost rănite alte cel puţin 2.000.

Antonio Sefer se întoarce în România după atacurile din Israel: „Plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva”

Antonio Sefer se întoarce în România după atacurile din Israel. Jucătorul lui Hapoel Beer Sheva spune că a primit acceptul să revină în ţară după ce Israel a fost atacată cu peste 5.000 de rachete de către organizaţia paramilitară Hamas.

Antonio Sefer este foarte afectat de ce se întâmplă în Israel. El a transmis un mesaj cu lacrimi în ochi.

Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede. Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a spus, în lacrimi, Antonio Sefer pentru gsp.ro.

Fostul jucător al Rapidului s-a adăpostit într-un buncăr alături de vecini şi de suporterii echipei la care evoluează, Hapoel Beer Sheva.

Reclamă

În Israel mai evoluează un alt român, Adrian Păun, fost jucător al lui CFR Cluj. El anunţa că i s-a transmis din partea clubului său, Ihud Bnei Sakhnin, să nu vorbească despre războiul în care e implicat în prezent statul Israel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și