Închide meniul

Preţul nebun cerut de Parma pentru transferul lui Valentin Mihăilă! Echipa din Serie A care îl doreşte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 6:34

Preţul nebun cerut de Parma pentru transferul lui Valentin Mihăilă! Echipa din Serie A care îl doreşte

Valentin Mihăilă, aproape de Atalanta

Profimedia

Astfel, conform sport.ro, conducerea Parmei nu ia în calcul o despărţire de Mihăilă pentru mai puţin de 30 de milioane de euro. Astfel, ţinând cont că echipa de pe "Ennio Tardini" a plătit 8.5 milioane de euro, ar ieşi cu un profit de peste 20 de milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli îl vrea pe Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă a bifat 11 apariții în acest sezon de Serie A. Atacantul de 21 de ani a marcat două goluri și a oferit două assist-uri. Olteanul are o reușită și în Cupa Italiei. Aceste cifre l-au adu în atenţia lui Napoli, susţine Giovanni Becali. 

”Napoli se interesează de el, am o relație excelentă cu președintele De Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte.

Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma. Îmi pare rău că echipa este acum în această situație, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un președinte foarte bun. Valentin a fost urmărit de mulți scouteri, dar Parma s-a mișcat mai repede și l-a cumpărat", a declarat Giovanni Becali, pentru calcionapoli24.it.

Valentin Mihăilă, oferte din Anglia şi Spania 

Înainte de mutarea la Parma, jucătorul de 21 de ani a fost şi pe lista altor echipe puternice din Anglia şi Spania. "Păcat că a venit cu o pubalgie în momentul transferului. A avut oferte din Anglia și din Spania înainte. Sunt impresar de 35 de ani, primul meu transfer în Italia a fost Dan Petrescu la Foggia.

Reclamă

Mutu juca pe alt post, mai retras decât Valentin, Mutu putea fi mai bun decât Gică Hagi. Acum Mihăilă e din altă generație, iar eu sper să realizeze cel puțin cât a reușit Mutu”, a mai spus Giovanni Becali.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și