Închide meniul

Prietenia de o viață între Maradona și Raffaella Carra. Cum era Diego să ajungă la închisoare pentru artistă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iulie 2021, 13:04

Prietenia de o viață între Maradona și Raffaella Carra. Cum era Diego să ajungă la închisoare pentru artistă

Diego Maradona și prietenia cu Raffaella Carra

Profimedia

Maradona era un mare fan al Raffaellei Carra. „El Pibe D’Oro” a apreciat-o atât de mult pe celebra artistă încât a fost în stare să se lupte cu forțele de ordine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona și prietenia cu Raffaella Carra

S-a intâmplat în 1979, în Buenos Aires, când Diego avea doar 18 ani. Arena s-a umplut pentru concertul Raffaellei Carra, dar Maradona nu a apucat să-și ia bilet.

Diego a încercat să-și facă loc pe lângă bodyguarzi, dar a fost oprit imediat. Fotbalistul a fost reținut. „Nu știți cine sunt!„, au fost cuvintele dure ale lui „El Pibe D’Oro”. Carra a fost cea care l-a salvat de la necaz pe Maradona, după care i-a dat și un autograf.

Cei doi s-au reîntâlnit peste câțiva ani, în Madrid. Între timp, Maradona a devenit un star la nivel mondial. Carra s-a înscris într-o licitație pentru tricoul lui „El Pibe D’Oro”. Când a auzit asta, Diego s-a dus la hotelul artistei și i l-a livrat personal.

De atunci, între Maradona și Carra s-a legat o adevărată prietenie. Aceștia au păstrat legătura chiar și după ce Diego a părăsit Italia, în 1991. Cei doi chiar au dansat împreună în direct la TV.

Reclamă

Raffaella Carra și Maradona, dincolo de viață

Carra a fost devastată de moartea lui Maradona, în noiembrie anul trecut.

„Dragă prieten, dragul meu prieten, sufăr enorm și mă rog pentru tine. Ne-ai părăsit prea devreme. Te iubesc!”, a fost mesajul emoționant al Raffaellei Carra.

La câteva luni după moartea lui Maradona, Raffaella și Diego s-au întâlnit din nou, în ceruri. Artista a decedat pe 5 iulie 2021, la vârsta de 78 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Maradona și Raffaella Clarra au fost buni prieteni
  • Întâmplări neștiute din viața lui El Pibe D’Oro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și