Închide meniul

Prima reacţie a lui Casemiro, după transferul la Manchester United! Mesaj emoţionant pentru Real Madrid: „O să fie mereu casa mea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 13:49

Prima reacţie a lui Casemiro, după transferul la Manchester United! Mesaj emoţionant pentru Real Madrid: „O să fie mereu casa mea!

Casemiro, mesaj emoţionant pentru Real Madrid

Casemiro, în tricoul lui Real Madrid / Profimedia

Prima reacţie a lui Casemiro, după transferul la Manchester United. Casemiro (30 de ani) a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid. Anuţul oficial a fost făcut de oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul îi părăseşte pe „galactici” după şapte ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro a postat pe reţelele de socializare un mesaj plin de emoţie pentru fanii celor de la Real Madrid.

Prima reacţie a lui Casemiro, după transferul la Manchester United

„Am trăit cea mai minunată poveste la care m-am gândit vreodată. Sper să mă întorc cândva în locul unde consider că o să fie mereu casa mea. Nici în o mie de vieți nu voi putea întoarce lui Real Madrid și faniilor tot ce mi-au dăruit. Hai, Real Madrid”, a scris Casemiro pe Facebook.

Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid

Real Madrid a transmis un mesaj de mulţumire pentru Casemiro, prin care anunţă şi despărţirea acestuia de club. Mijlocaşul a fost adus în ianuarie 2013, de la Castilla, pe când avea doar 20 de ani, iar de atunci a scris istorie alături de echipa din capitala Spaniei.

60 de milioane de euro este suma pe care ar urma să o încaseze cea mai titrată echipă din Europa. La această sumă se pot adăuga alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri. Salariul lui Casemiro, pde pe Old Trafford, este unul fabulos: 16.6 milioane de euro!

Reclamă

Real Madrid şi Manchester United au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Carlos Henrique Casemiro.

Real Madrid îşi exprimă recunoştinţa şi afecţiunea pentru Casemiro, un jucător care este deja o legendă a clubului.

De când a venit în ianuarie 2013 de la Castilla, la vârsta de 20 de ani, Casemiro a fost unul dintre cei importanţi jucători într-una dintre cele mai de succes etape din istoria noastră. În perioada în care a apărat tricoul şi terenul echipei Real Madrid, acesta a câştigat 18 trofee: cinci Ligi ale Campionilor, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, trei titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei. Pe plan personal, acesta a fost numit cel mai bun jucător în Supercupa Europei desfăşurată la Helsinki, în acest an, şi a fost nominalizat la Balonul de Aur în 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător exemplar, care a dat totul pentru Real Madrid. Echipa este şi va fi mereu casa lui, şi îi dorim lui şi familiei sale mult noroc în noua etapă a vieţii sale„, a fost anunţul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Şi Manchester United a confirmat mutarea lui Casemiro pe Old Trafford.

„Suntem încântaţi că am reuşit să ajungem la o înţelegere pentru transferul lui Casemiro”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al „diavolilor”.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și