Închide meniul

OFICIAL | Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid. Anunţul oficial al „galacticilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2022, 22:58 / Actualizat: 20 august 2022, 0:01

OFICIAL | Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid. Anunţul oficial al „galacticilor

Casemiro, transferat de Manchester United la Real Marid

Casemiro, noul jucător al celor de la Manchester United/ Twitter

Casemiro (30 de ani) a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid. Anuţul oficial a fost făcut de oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul îi părăseşte pe „galactici” după şapte ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United îşi va întări echipa cu un mijlocaş care a câştigat 18 trofee alături de Real Madrid. „Diavolii” au un început dezastruos de sezon, având două înfrângeri în primele două etape din Premier League.

Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid

Real Madrid a transmis un mesaj de mulţumire pentru Casemiro, prin care anunţă şi despărţirea acestuia de club. Mijlocaşul a fost adus în ianuarie 2013, de la Castilla, pe când avea doar 20 de ani, iar de atunci a scris istorie alături de echipa din capitala Spaniei.

60 de milioane de euro este suma pe care ar urma să o încaseze cea mai titrată echipă din Europa. La această sumă se pot adăuga alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri. Salariul lui Casemiro, pde pe Old Trafford, este unul fabulos: 16.6 milioane de euro!

Real Madrid şi Manchester United au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Carlos Henrique Casemiro.

Reclamă

Real Madrid îşi exprimă recunoştinţa şi afecţiunea pentru Casemiro, un jucător care este deja o legendă a clubului.

De când a venit în ianuarie 2013 de la Castilla, la vârsta de 20 de ani, Casemiro a fost unul dintre cei importanţi jucători într-una dintre cele mai de succes etape din istoria noastră. În perioada în care a apărat tricoul şi terenul echipei Real Madrid, acesta a câştigat 18 trofee: cinci Ligi ale Campionilor, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, trei titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei. Pe plan personal, acesta a fost numit cel mai bun jucător în Supercupa Europei desfăşurată la Helsinki, în acest an, şi a fost nominalizat la Balonul de Aur în 2022.

Un jucător exemplar, care a dat totul pentru Real Madrid. Echipa este şi va fi mereu casa lui, şi îi dorim lui şi familiei sale mult noroc în noua etapă a vieţii sale„, a fost anunţul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Manchester United a confirmat mutarea lui Casemiro pe Old Trafford.

„Suntem încântaţi că am reuşit să ajungem la o înţelegere pentru transferul lui Casemiro”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al „diavolilor”.

Carlo Ancelotti a confirmat plecarea lui Casemiro la Manchester United

Carlo Ancelotti a dezvăluit faptul că a purtat discuţii cu Casemiro, iar jucătorul i-a mărturisit că îşi doreşte să încerce o nouă aventură. De asemenea, antrenorul lui Real Madrid a declarat că se poartă negocieri între cele două cluburi, iar în cazul în care mutarea se va concretiza, echipa „gaşlacticilor” nu va rămâne descoperită.

„Am vorbit cu el în această dimineaţă. Vrea să dea curs unei noi provocări, unei noi oportunităţi. Clubul îl înţelege, având în vedere ce a reuşit aici şi ce este el ca persoană. Se poartă negocieri, nimic nu este oficial, dar dorinţa lui de a pleca este clară. Dacă este o înţelegere, avem cu cine să îl înlocuim”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Real Madrid va încasa 60 de milioane de euro, după transferul lui Casemiro la Manchester United. „Divaolii” vor mai plăti alte 10 milioane, în funcţie de anumite bonusuri stipulate în contract. Mijlocaşul a semnat pe patru ani, cu opţiunea de prelungire pentru încă un sezon.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și