Închide meniul
Video

Prima reacţie a lui Cosmin Olăroiu, după ce a fost prezentat de Al Sharjah! Ce a spus despre viitorul lui Mirel Rădoi la naţională, vedeţi la ştirile Antena Sport, vineri, 19:55

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 22:22

Cosmin Olăroiu va antrena Al Sharjah

Profimediaimages

Cosmin Olăroiu nu a semnat contractul cu Al Sharjah, echipă ce l-a prezentat deja pe reţelele de socializare. Are doar un acord verbal cu şeicii de la Al Sharjah, dar va semna atunci când va ajunge în Emiratele Unite Arabe. Olăroiu a plecat cu tot staff-ul la arabi, printre care Eugen Nae şi Gabriel Caramarin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu este nimic definitivat în momentul acesta, este un acord verbal. Probabil că lucrurile se vor clarifica când ajungem acolo. Atunci când ajungi la o echipă, toţi au aşteptări foarte mari. Nu e un moment plăcut, nu de aia ne-au adus că e un moment bun. Trebuie să rezolvăm situaţia. Ne-am uitat puţin la echipă, avem idei aşa, dar nu e uşor. După 21 de ani de activitate, în care am avut o lună o pauză, cred că meritam să mă odihnesc puţin„, a spus Cosmin Olăroiu.

  • La ştirile Antena Sport, de vineri, de la ora 19.55, vedeţi ce a spus Cosmin Olăroiu despre viitorul lui Mirel Rădoi la naţionala României. 

Cosmin Olăroiu a fost anunţat de Al Sharjah

Cosmin Olăroiu a fost prezentat de cei de la Al Sharjah. Arabii au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Cosmin Olăroiu a fost anunțat ca fiind noul antrenor al celor de la Al Sharjah. Românul a fost prezentat oficial de noul club pe rețelele de socializare. Cosmin Olăroiu l-a înlocuit pe banca celor de la Al Sharjah pe Abdulaziz Al Yassi. Olăroiu își va începe mandatul săptămâna viitoare. Durata contractului este de doi ani.

„Bine ai venit, Cosmin Olăroiu! Antrenorul a semnat un contract valabil pe două sezoane și își va începe munca la echipă la începutul săptămânii viitoare”, au anunțat arabii.

Cosmin Olăroiu „a spart banca”! Suma fabuloasă pe care o va încasa în Emirate

Oli a dat însă lovitura în Emirate. A semnat cu Sharjah, iar salariul anual este unul fabulos. Antrenorul român va încasa 5 milioane de euro pe sezon de la noua echipă pentru a o salva de retrogradare în primul an.

Reclamă

Cu cele 10 milioane de euro pe care le va încasa în următorii doi ani, Cosmin Olăroiu îşi sporeşte averea, dar acesta nu este cel mai mare salariu încasat până acum de către antrenor la echipele pe care le-a antrenat în străinătate. Cei mai mulţi bani i-a încasat de la chinezii de la Jiangsu, 7 milioane de euro pe sezon. 6.5 milioane de euro a mai luat Olăroiu şi de la Shabab Al-Ahli, conform prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și