Închide meniul

Ole Gunnar Solskjaer, cu lacrimi în ochi după despărţirea de Manchester United. „Acest club înseamnă totul pentru mine”

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 19:52

Reclamă
Ole Gunnar Solskjaer, cu lacrimi în ochi după despărţirea de Manchester United. „Acest club înseamnă totul pentru mine

Prima reacţie a lui Ole Gunnar Solskjaer după despărţirea de Manchester United

Profimediaimages

„Voi pleca pe uşa din faţă, pentru că eu cred că toată lumea ştie că am dat totul pentru acest club. Acest club înseamnă totul pentru mine şi împreună reprezentăm ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, nu am obţinut rezultatele de care aveam nevoie. Este momentul pentru mine să fac un pas în spate. Am mare emoţii acum. Se vor descurca, vor fi bine, îi voi încuraja”, a spus Solskjær după despărţirea de Manchester United.

Luis Enrique o refuză pe Manchester United

Cristiano Ronaldo l-a cerut pe Luis Enrique la Manchester United, dar anunţul făcut de Sky Sports l-a făcut să râdă pe selecţionerul Spaniei. El a fost întrabat dacă va face pasul spre Premier League.

„Este ziua păcălelilor?”, a fost răspunsul scurt şi clar al lui Enrique, prin care a refuzat o eventuală ofertă din partea „diavolilor roşii”. Zinedine Zidane şi Erik ten Hag sunt principalii favoriţi să îi ia locul lui Solskjaer.

Reclamă
Reclamă

Ole Gunnar Solskjaer a fost demis după Watford – Manchester United 1-4. „Diavolii” au ajuns pe locul 7 în clasament după ce au suferit a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat.

Fletcher și Carrick vor asigura interimatul până când se va ajunge un acord cu un antrenor de top.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și