Închide meniul

Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic şi va câştiga 6 milioane de euro până în 2027

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 18:00 / Actualizat: 9 februarie 2024, 23:55

Reclamă
Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic şi va câştiga 6 milioane de euro până în 2027

Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic

Facebook PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic. Antrenorul român a semnat un contract valabil până în 2027. Anunţul a fost făcut de PAOK pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu şi-a prelungit contractul cu PAK Salonic până în 2027. Conform presei din Grecia, Lucescu Junior şi staff-ul său vor încasa 2 milioane de euro pe an.

Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic

Actualul contract al lui Răzvan Lucescu era scandent în această vară. Lucescu Junior a decis să rămână la liderul din Grecia până în 2027.

Lucescu antrenează PAOK din 2021 şi avea contract până în iunie 2024. El a pregătit echipa elenă şi în perioada 2017-2019. Răzvan Lucescu a câştigat cu PAOK campionatul Greciei în 2019 şi Cupa Greciei în 2018 şi 2019, iar în 2022 şi 2023 echipa sa a fost finalistă a Cupei Greciei şi în 2022 a terminat campionatul pe locul doi.

„Unele relații transced sportul în sine. Unele relații devin relații pe viață. PAOK anunță prelungirea contractului cu Răzvan Lucescu până la 30 iunie 2027.

Reclamă

A venit la echipă în acum îndepărtatul 2017. A cucerit totul. Două duble consecutive, victorii record, a plecat, dar inima i-a rămas mereu aici. S-a întors și a continuat să scrie istorie. A bătut orice record individual și de echipă, a ajuns până în sferturile unei competiții europene și a construit un impresionant PAOK. 

Dorința era una comună de multă vreme, însă azi, la Stadionul Toumba, a venit și confirmarea oficială. Răzvan Lucescu va fi antrenorul nostru până în iunie 2027. În Răzvan avem încredere!”, au anunţat grecii într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal de proporții în Grecia

Răzvan Lucescu este implicat într-un scandal de proporții în Grecia. Tehnicianul celor de la PAOK a fost amenințat cu judecata de oficialii celor de la Panathinaikos. De asemenea, reprezantanții clubului pregătit de român au oferit o reacție dură, după amenințarea venită din partea rivalilor.

Potrivit informațiilor oferite de gazzetta.gr, oficialii lui Panathinaikos i-au trimis un avertisment, prin tribunal, lui Răzvan Lucescu. Acesta a fost avertizat că va fi dat în judecată dacă nu se oprește din a o ataca pe Panathinaikos.

Acest anunț a provocat un val de reacții în Grecia. Un jurnalist din Atena este de părere că amenințarea venită din partea celor de la Panathinaikos are scopul de „a-l opri pe tehnician” și este de părere că românul nu a insultat-o niciodată pe marea rivală și că doar s-a plâns de arbitraj.

„Panathinaikos a făcut o mișcare comică. Se gândește că astfel nu va mai auzi adevărul. Antrenorul, omul Răzvan Lucescu are întreaga noastră susținere. Orice acțiune legală a lui Panathinaikos e împotriva lui PAOK, nu a lui.

PAOK va fi întotdeauna transparent și corect, va proteja dreptul fiecăruia la opinie. Declarațiile tehnicianului nostru nu au defăimat niciodată jucătorii lui Panathinaikos, ci au atacat arbitrii care îi protejează. Ne întrebăm dacă există până la urmă un sistem corupt în Grecia, așa cum se plânge Panathinakos, când la același tribunal acest club cere unei persoane să-și retragă protestul împotriva sistemului corupt?”, au transmis oficialii lui PAOK, citați de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și