Închide meniul

Ce reacţie a avut Sara Carbonero după despărţirea de Iker Casillas. Ultima fotografie cu cei doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 5:56 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 17:08

Ce reacţie a avut Sara Carbonero după despărţirea de Iker Casillas. Ultima fotografie cu cei doi

ProfimediaImages

Sara Carbonero a vorbit despre Iker Casillas

Frumoasa jurnalistă nu a confirmat informaţia, dar a lăsat să se înţeleagă că drumurile cu Iker sunt separate. „Nu am de gând să spun nimic despre asta. Eu sunt bine”, a spus Sara, cea care a trecut prin momente oribile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce reacţie a avut Sara Carbonero după despărţirea de Iker Casillas

La rândul lui, Iker Casillas se simţea vinovat cu câteva săptămâni în urmă, atunci când dezvăluia că „nu a stat cu Sara atât cât ar fi trebuit”, în perioada în care cancerul ovarian al acesteia a recidivat, la începutul lui 2021.

Ultimele fotografii cu cei doi în spaţiu public au fost făcute la ieşirea din spital a Sarei, în februarie. Cei doi au fost surprinşi în maşina condusă de fostul portar al lui Real Madrid.

Probleme mari de sănătate pentru Sara Carbonero

Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată.

Reclamă

Detaliile au fost oferite de jurnaliştii de la ABC. Aceştia au anunţat că a recidivat boala necruţătoare cu care Sara a fost diagnosticată în mai 2019. Intervenţia chirurgicală a fost un real succes.

Iker Casillas și Sara Carbonero, despre sărutul care a uimit lumea

Iker Casillas şi Sara Carbonero au fost protagoniștii unui sărut care a șocat întreaga lume în 2010. După ce Spania a luat titlul Mondial, Iker a fost intervievat în zona mixtă chiar de Sara, care atunci era jurnalistă.

După victoria Spaniei în fața Olandei, Casillas s-a arătat extrem de emoționat și chiar a izbucnit în lacrimi atunci când a enumerat persoanele cărora le mulțumește.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a mulțumit familiei sale, Casillas nu s-a mai putut abține și a sărutat-o pe iubita sa, cu care avea o relație încă din anul 2009. Ambii au fost criticați pentru acel moment și și-au împărtășit reacțiile acum, la mai bine de 10 ani după eveniment.

„Eram liniștiți, a fost foarte romantic și frumos, dar acum îmi e rușine să văd asta. A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit în acel moment”, a declarat fostul portar al Spaniei.

”Mă simt foarte jenată. Când eram în avion și ne-am întors la Madrid, ne-am uitat la poze. Când am văzut mesaje și toată nebunia, ne-am dat seama că momentul a fost mai discutat decât am crezut”, a declarat soția lui Iker Casillas.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și