Închide meniul

Prima reacție din partea oficialilor lui Al-Nassr, despre transferul stelar al lui Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 9:57

Reclamă
Prima reacție din partea oficialilor lui Al-Nassr, despre transferul stelar al lui Cristiano Ronaldo

Prima reacție din partea oficialilor lui Al-Nassr, despre transferul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 / Profimedia

Oficialii lui Al-Nassr au oferit prima reacție, în privința transferului stelar al lui Cristiano Ronaldo. Marcelo Salazar, directorul sportiv al clubului saudit, a oferit declarații despre posibilitatea ca starul lusitan să evolueze la trupa din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este liber de contract, după ce și-a încheiat aventura la Manchester United. Următoarea echipă a starului lusitan poate fi Al-Nassr, liderul din Arabia Saudită.

Prima reacție oficială din partea lui Al-Nassr, despre transferul lui Cristiano Ronaldo

Directorul sportiv de la Al-Nassr nu exclude varianta ca CR7 să semneze cu trupa saudită, însă nici nu oferă un răspuns concret. Marcelo Salazar a declarat că se poartă negocieri cu Cristiano Ronaldo, negocieri care au o importanță masivă pentru întreaga lume a fotbalului.

„Nu am dreptul să spun da sau nu. Să așteptăm și să vedem cum decurg lucrurile până la finalul sezonului. Așa cum vedeți, e vorba despre o negociere de o importanță enormă. Și nu numai pentru club, ci și pentru țară și lumea fotbalului. Eu, în calitate de cetățean portughez, i-am ținut mereu pumnii lui Ronaldo. În viitor veți afla”, a declarat Marcelo Salazar, pentru beinsports.com.

Totodată, oficialul de la Al-Nassr a oferit declarații și despre nivelul fotbalului din Arabia Saudită, care a crescut enorm în ultimii ani, datorită jucătorilor de valoare din Europa care au acceptat provocări acolo.

Reclamă

„Eu sunt aici de cinci ani și toți fotbaliștii cu care am discutat au rămas surprinși în mod pozitiv când au ajuns aici, în special în ceea ce privește nivelul campionatului.

Așa s-a întâmplat și cu Luiz Gustavo, care a fost internațional brazilian și a câștigat Champions League cu Bayern. E normal să se întâmple așa cu cei care nu cunosc (n.r – campionatul Arabiei Saudite). Când David Ospina a ajuns aici, s-a spus în Columbia că a făcut pasul greșit, dar Arabia Saudită s-a schimbat foarte mult.

Chiar și viața în Riad alături de familie a fost o surpriză plăcută pentru jucători, cu școlile și tot ceea ce avem aici. Pe lângă acestea, există și un nivel sportiv ridicat”, a mai completat Marceloa Salazar, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, așteptat să semneze cu noua echipă până la finalul anului

Cristiano Ronaldo este așteptat să semneze cu noua echipa până la finalul anului. Jurnaliștii spanioli anunță că lusitanul nu va mai juca în Europa din 2023, destinația cea mai probabilă fiind Arabia Saudită.

Conform presei spaniole, portughezul a părăsit baza de pregătire a celor de la Real Madrid și a plecat spre Dubai. De acolo, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur se va îndrepta spre Arabia Saudită, unde va semna contractul cu cei de la Al-Nassr.

Formația din Riad este lider în campionat, iar un eventual transfer al lui Cristiano Ronaldo ar fi o adevarată lovitură, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punctul de vedere al imaginii.

Dacă transferul se materializează, portughezul va avea câștiga aproximativ 200 de milioane de euro/sezon, doborând orice record la acest capitol.

La saudiți, portughezul ar urma să fie antrenat de Rudi Garcia, un nume sonor în Europa. Antrenorul francez are echipe importante în CV: Lille, AS Roma, Olympique Marseille sau Olympique Lyon au fost în trecut pregătite de Garcia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și