Închide meniul

Erik ten Hag, primele explicaţii după rămânerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United. Ce a ţinut să îi transmită starului portughez

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 8:35

Erik ten Hag, primele explicaţii după rămânerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United. Ce a ţinut să îi transmită starului portughez

Erik ten Hag şi Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag şi Cristiano Ronaldo, în timpul unei partide / Profimedia

  • Erik ten Hag, declaraţii despre Cristiano Ronaldo
  • Starul portughez va rămâne la Manchester United

Erik ten Hag a oferit primele declaraţii, după ce Cristiano Ronaldo va rămâne la Manchester United. Perioada de mercato în Premier League s-a încheiat, iar atacantul va continua pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în ultima partidă a celor de la Manchester United. „Diavolii” au obţinut a treia victorie consecutivă, după 1-0 cu Leicester. Portughezul a fost introdus în teren de către Erik ten Hag în minutul 68.

Erik ten Hag, primele declaraţii după ce Cristiano Ronaldo va rămâne la Manchester United

Erik ten Hag a dezvăluit că starul portughez face parte din planurile sale la Manchester United. Totodată, managerul „Diavolilor” a declarat că Ronaldo este bucuros că a rămas pe Old Trafford pentru încă un sezon.

Reclamă

„Suntem fericiţi alături de el, el e fericit că se află aici şi vrem să avem un sezon de succes împreună. De la început am spus că face parte din planurile noastre. Suntem toţi pe aceeaşi pagină”, a declarat Erik ten Hag, citat de The Sun.

Cristiano Ronaldo a fost asociat cu o plecare de pe Old Trafford în această vară. Napoli şi Chelsea au fost ultimele două echipe despre care s-a zvonit că ar fi fost interesate de serviciile atacantului, însă acesta se pare că va continua alături de „Diavoli”.

Reclamă

Mai mult, în ultima partidă, Cristiano Ronaldo nu a părut fi deranjat de statutul de rezervă. Acesta a fost surprins zâmbind în timpul încâlzirii, până la introducerea în teren din minutul 68.

Starul portughez va evolua alături de Manchester United în Europa League. Va fi primul sezon din carieră al lui Cristiano Ronaldo în care va fi la startul altei competiţii europene, alta decât Champions League.

Manchester United a realizat cel mai scump transfer al verii

Manchester United a realizat cel mai scump transfer al verii, după ce a ajuns la un acord cu Ajax pentru Antony. „Diavolii” vor plăti 95 de milioane de euro în schimbul brazilianului de 22 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United a efectuat cel de-al 5-lea transfer în această vară. Pe lângă Antony, „Divaolii” i-au mai transferat pe Casemiro, Lisandro Martinez, Christian Eriksen şi Tyrell Malacia. Până la transferul lui Antony, cea mai scmpă mutare a verii era cea a lui Aurelien Tchouameni, de la Monaco la Real Madrid.

Ajax a refuzat prima ofertă venită din partea trupei de Old Trafford, însă Manchester Unted a insitstat pentru serviciile mijlocaşului dreapta. Şi Antony şi-a forţat plecarea de la „lăncieri”, prin refuzul de a lua parte la antrenamente.

În cele din urmă, plecarea lui Antony le va aduce în conturi celor de la Ajax suma colosală de 95 de milioane de euro, care se poate transforma în 100 de milioane, în funcţie de anumite bonusuri stipulate în contract. Brazilianul va semna o înţelegere valabilă până în 2027, cu opţiune de prelungire până în 2028, conform ziaristului italian Fabrizio Romano.

La Manchester United, Antony va lucra din nou alături de fostul său antrenor de la Ajax, Erik ten Hag, care i-a preluat pe „Diavoli” în această vară. Trupa de pe Old Trafford s-a redresat în ultimele trei runde, după un start dezastruos de sezon. În ultima etapă, Manchester United i-a învins pe cei de la Leicester, scor 1-0. În runda următoare, „Diavolii” vor da piept cu Arsenal, echipa cu maximum de puncte în Premier League după cinci etape.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Plymouth - Leicester LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY)
Fotbal extern • 12 apr., 23:50
Plymouth – Leicester 1-0, în AntenaPLAY! Eşec incredibil suferit de liderul din Championship. Se „aprinde” lupta pentru promovare
England Championship e live în AntenaPLAY
Premier League • 12 apr., 15:55
England Championship e live în AntenaPLAY. Meciurile transmise în acest weekend
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League