Închide meniul

Primul jucător care ajunge la Real Madrid înaintea lui Kylian Mbappe. Anunțul făcut de spanioli

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2022, 18:24

Primul jucător care ajunge la Real Madrid înaintea lui Kylian Mbappe. Anunțul făcut de spanioli

Real Madrid îl vrea pe Kylian Mbappe

Profimedia

Primul nou venit la Real Madid vara viitoare va fi fundașul dreapta Alvaro Odriozola, care va reveni după împrumutul la Fiorentina, anunță as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul jucător care ajunge la Real Madrid înaintea lui Kylian Mbappe

Odriozola a avut evoluții apreciate la Fiorentina, unde a bifat 20 de partide în Serie A, reușind să-și treacă în cont un gol și un assist. El a fost împrumutat la formația viola la începutul stagiunii.

Odriozola a ajuns la Real Madrid în 2018, de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Nu s-a impus însă ca titular pe Santiago Bernabeu, adunând doar 43 de meciuri în două sezoane și jumătate. El a mai fost împrumutat și la Bayern Munchen, dar și acolo a stat mai mult pe bancă.

26 de ani are Alvaro Odriozola și este cotat la 10 milioane de euro.

Kylian Mbappe, aproape de Real Madrid

Kylian Mbappe mai are doar 5 luni de contract cu PSG și la vara poate pleca la orice echipă, gratis. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie.Presa din Spania a anunțat că starul de 23 de ani are deja un acord cu echipa de pe Santiago Bernabeu și va ajunge în Spania la sfârșitul sezonului.

Reclamă

Totuși, recent au apărut discuții cu privire la planul prin care PSG vrea să își păstreze ”perla”. Astfel, conducerea de pe Santiago Bernabeu i-a dat un ultimatum lui Mbappe, după cum anunță jurnaliștii de la AS. Dacă nu va lua o decizie în scurt timp, șefii ”galacticilor” sunt dispuși să caute o altă vedetă în locul său.

Real Madrid l-a vrut atât de mult pe Mbappe încât a fost dispusă să plătească o avere vara trecută, deși puteasă-l ia gratis la sfârșitul sezonului. Madrilenii au făcut o ofertă chiar şi 220 de milioane de euro în luna august, dar aceasta fost refuzată de PSG.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 22 goluri în 33 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și